Csoda történt Magyarországon: nem a zsidók akarata érvényesült, előadást tarthatott a volt iráni elnök

Olyan, Budapesten készült hírfotók és videók jelentek meg az iráni sajtóban, amiken Mahmúd Ahmadinedzsád, az egykori iráni vezető együtt van Deli Gergellyel, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektorával. Gratulálunk ezúton is a bátor és szuverenitását megőrző NKE-nek, hogy a zsidó nyomás ellenére is kitartottak! Ritkaság számba megy az ilyesmi, mi azt jósoltuk, hogy meghátrál majd mindenki a zsidók parancsára.

A szókimondása miatt sok bírálatot kapott volt iráni elnököt 2 előadás megtartására hívta meg az NKE Budapestre. A meghívás ellen rögtön beindult a zsidólobbi: felháborodott közleményt adott ki Izrael budapesti nagykövetsége és közleményben jelezte felháborodását a Mazsihisz , illetve két további zsidó kisegyház.

Csodával határos módon azonban az intézmény nem úgy viselkedett, mintha Magyarország zsidó gyarmat volna: megtarthatta Ahmadinedzsád az előadásokat!

Sőt, a 444-s zsidó firkászok legnagyobb felháborodására, Ahmadinedzsád komoly fogadtatást kapott a ferihegyi repülőterünkön is:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

دولت بهار (@dolatebahar_com) által megosztott bejegyzés


A balliberális, CIA-s zsoldon amerikanizmust és modernizmust terjesztők szélsőségesnek és még keresztényellenesnek (miközben a zsidók azok) is titulálják a volt iráni elnököt és keseregnek több bekezdésen keresztül, hogy ez a lépés szembemegy a zsidó gyarmati voltunkkal. A muszlimok alapvetően barátilag állnak hozzánk a saját földjükön (lásd itt és itt).

(444 korrigálva, Szent Korona Rádió)

A zsidók ajvékolnak, nekünk tetszik: Ahmadinezsád volt iráni elnök Budapesten tart előadást

Keresztényellenesség Izraelben – Nyílt gyűlölet uralkodik (Frissítve)