Félholtra vert egy kiskorút a cigányállat, mert az nem akart kurvának állni

Karcagon letartóztattak egy 26 éves cigány férfit, aki életveszélyes sérüléseket okozott egy fiatal lánynak, miután az elutasította a prostitúcióra való kényszerítést. A férfi a lányt külföldön akarta futtatni, hogy ezzel biztosítsa saját megélhetését. Úgy tűnik a cigányság integrációja nagyon rossz úton halad. Sokszor pedig az agresszió és a kiilleszkedettség legnagyobb elszenvedői maguk a cigány gyerekek, akik lelki megnyomorításokat hasonló módon adják tovább.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy fiatal helyi lány életveszélyes sérülésekkel került kórházba, miután egy 26 éves férfi órákon át bántalmazta saját otthonában, 2023. április 28-án. Az elkövető célja a lány prostitúcióra kényszerítése volt, amit a sértett határozottan visszautasított.

A bűncselekmény brutális volt: a férfi annyira megverte a lányt, hogy életveszélyes állapotba került. A rendőrség gyorsan reagált: a gyanúsítottat elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol emberkereskedelem és életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az eset részletei megdöbbentőek. A gyanúsított azt tervezte, hogy a lányt külföldre viszi, ahol a felügyelete mellett kényszeríti prostitúcióra, és így biztosítja saját megélhetését. Azonban a lány ellenállása miatt a férfi dühöngve bántalmazta.

A nyomozás során a hatóságok részletesen kivizsgálták az eset körülményeit, és az emberkereskedelem valamint kényszermunka bűntett mellett életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt is vádemelést javasoltak. Az iratokat továbbították az ügyészségnek, amely most a vádemelés előkészítésével foglalkozik.

A letartóztatott férfi jelenleg előzetes letartóztatásban várja a további jogi eljárásokat. Az eset rávilágított a kis közösségekben rejlő súlyos bűncselekmények veszélyeire és a hatóságok eltökéltségére a gyermek- és fiatalkorúak védelmében.

Brutális gyilkosság Miskolcon – Megölte a cigánykurvát, de folytatta az aktust (+18)

(Szent Korona Rádió)