Brutális gyilkosság Miskolcon – Megölte a cigánykurvát, de folytatta az aktust (+18)

Miskolc-Tiszai pályaudvarnál történt egy brutális gyilkosság a tegnapi napon. Az alább olvasható részleteket csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy 45-50 év körüli női holttestet találtak szombaton kora reggel a Tiszai pályaudvar közelében lévő MÁV területén, egy bokor tövében. Úgy tudjuk, a nő ruházata alapján a megtalálók arra tippeltek, hogy hajléktalan életmódot folytathatott, azonban a közelben lévő hajléktalanellátó központokban egyelőre nem „hiányzik” egyetlen női ellátott sem – írja a BOON.hu. A helyszín környékén arról beszéltek, hogy vérnyomok is vannak a megtalálás közelében. Illetve határozottan állították a környéken dolgozók, hogy megerőszakolhatták az áldozatot halála előtt, és meg is késelték – folytatta a portál.

A történtekről azonban egyik olvasónk bővebb információkkal látott el bennünket. Miskolcon és környékén köztudott, hogy a Tiszai pályaudvar szomszédságában lévő Fonoda utcában cigánykurvák kínálják nem éppen bizalomgerjesztő portékájukat. A késelő is az általuk nyújtott szolgáltatásokat kereste. Kiszemelte magának az áldozatot, odament hozzá, majd rövid egyezkedés után kissé odébb vonulva szexuális aktusba bonyolódtak. A férfi egyszer csak előkapott egy kést és elvágta közben a nő torkát, de ezek után is ugyanúgy folytatta tovább az aktust. Majd, még több mint 30-szor szúrta bele a kést az áldozatba különböző helyeken. Dolga végeztével félredobta a holttestet és egyből felszállt egy vonatra. Szerencsen fogták el a rendőrök, mert addigra sikerült is beazonosítaniuk. Indítéka ezeddig ismeretlen.

Hiába hangoztatják, hogy nincsenek, Magyarország igenis tele van No-Go zónákkal.

Gyermekpornográfia miatt emeltek vádat egy miskolci pedofil ellen

Ellenőröket vertek a bliccelő cigányok a miskolci villamoson

(Szent Korona Rádió)