Összetörték a “nácik” az igénytelen, giccsparádé, Baranyi Krisztiniáék “Turul-szobrát”

Pénteken tette közzé Facebook-oldalán a ferencvárosi ballibsi polgármester, hogy idén a Turul-G elnevezésű szobor nyerte a kerület Public art pályázatát. „A mondabeli Turul elragad egy G-osztályú Mercedes terepjárót. A Mercedes G-osztály manapság az orosz maffiához és a világ gazdagjaihoz, oligarcháihoz kötődik” – írta akkor Baranyi Krisztina a giccses, rózsaszín, műanyag, provokatív 3D-nyomtatott hulladékról.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Hétfő reggel pedig már arról számolt be, hogy a szobrot összetörték, ahogyan néhány éve a szintén Ferencvárosban felállított BLM-műanyag giccset is. „ Őszintén bíztam abban, hogy most nem azoknak lesz igazuk, akik azt mondták, úgyis jönnek a nácik és tönkreteszik egy művész munkáját… Nekik lett igazuk” – olvasható a hétfői posztjában a folyamatosan nemzetünk ellen provokáló polgármesternek. Nem értik meg, hogy a magyarság nem kér a magyarságot provokáló, giccses, műanyag, rózsaszín, hányingerkeltő vackokból.

A tájékoztatása szerint a Ferenc téren felállított szobrot „ma éjjel” – minden bizonnyal a vasárnapról hétfőre virradó éjszakára gondolt – egy hatfős társaság rombolta le. Egy térfigyelő kamera felvette az esetet, „használható képeket készített, amit a rendőrség lefoglalt és elvitt a nyomozás miatt”, közölte a polgármester.

(444 nyomán Szent Korona Rádió)

Pontot tettek a felforgató BLM szobor történetének végére (+videó és közlemény)

Budapest két kerületében már a lakók majd egynegyede külföldi, akiknek a többsége ráadásul Európán kívülről származik