Pontot tettek a felforgató BLM szobor történetének végére (+videó és közlemény)

A tegnapi nap folyamán a Mi Hazánk Mozgalom és a Légió Hungária közösen elkordonozták a fehérellenes rasszista ferencvárosi szobrot. Az “alkotás” azonban nem maradhatott sokáig a helyén. Az LH akciójáról készült videót és a közleményt alább tesszük közzé.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Légió Hungária: Dőlt a BLM szobor

Az LH közleményt adott ki az akciójuk után: A Black Lives Matter nemzetközi terrorszervezet olyan alapelveket képvisel, amelyek minden alapvető értéket támadnak mind világnézeti, mind fizikai alapon, melyek emberré teszik az embert. Ennek a felforgató csoportnak a tiszteletére állítottak szobrot április elsején Ferencvárosban. Sem a nemzeti ellenállás, sem a Légió Hungária nem hagyhatta szó nélkül az esetet.

Incze Béla az alábbi vallomást tette a rendőrségen az üggyel összefüggésben: “A cselekményt elkövettem, azonban vitatom, hogy büntetőjogi kategória lenne. A cselekmény egy reakció, mely minden európai, de kifejezetten magyar ember számára erkölcsi minimum.”

Az LH és Incze Béla egyaránt hálásak az elképesztő mértékű kiállásért, ahogy azért is, hogy rengeteg felajánlás érkezett az esetleges pénzbírság rendezésére. A gyűjtést azonban elutasítják – mint írják – házon belül oldják meg az ügyet.

Korábban írtuk:

Az éjszaka folyamán egy ismeretlen hazafi a rendőrök és fegyveres katonák által őrzött szobrot fehér festékkel leöntve kifejezte véleményét. A cselekedet végrehajtásában segítségére volt a balliberálisok által a kordon mellé felállított létra, melyet azzal a céllal helyeztek oda, hogy arról megtekinthető legyen a szobor.

Reggel azonban a Légió Hungária pontot tett a propaganda alkotás történetének a végére, ugyanis a mozgalom három tagja széttörte és ledöntötte azt a helyéről. Az erről készült videót Facebook oldalukon tették közzé, majd nem sokkal ezután a “nagytestvér” le is törölte a mozgalom közösségi oldali felületét. Incze Bélát a mozgalom vezetőjét a rendőrség előállította.

A rendőri helyszínelés végeztével a szobrot talapzatával együtt elszállítják.

(Telex és Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)

A Mi Hazánk és a Légió Hungária elkordonozták a IX. kerületi BLM szobrot

Egy fehér kislányt öltek meg a néger BLM aktivisták – a fehérek elleni rasszizmus áldozata

BLM: a fehérek súlyos defektekkel rendelkező félállati lények