Újabb LMBTQP hiszti: nem is övé a gyerek, mégis szerepelni akar az anyakönyvi kivonaton a leszbikus nő

Ékes példája annak, amikor a természeti törvények győzedelmeskednek a modernizmussal szemben: se a mesterséges megtermékenyítés, se a leszbikus élettársi kapcsolat nem jött be a nőnek, mindkettőben váltott a normalitás irányába.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Kivették a gyermeke születési anyakönyvi kivonatából a nevét annak a nőnek, akinek leszbikus élettársa úgy esett teherbe, hogy titokban megcsalta őt a spermadonorukkal – számolt be az Egyesült Királyság Legfelsőbb Bíróságának egyik friss döntéséről a Sun című lap.

Az ügyet tárgyaló Gwynneth Knowles bírónő azzal indokolta a döntését, hogy a nő és a most 6 éves gyerek között nincs biológiai, vagy bármilyen más, jelenleg is fennálló kapcsolat, ezért nincs joga ahhoz, hogy szülőként szerepeljen a dokumentumban, teljesen jogosan.

A jogi vita hosszas csatározás után, a szigetország igazságszolgáltatási rendszerének legmagasabb szintjén ért véget, ezért a Knowles bírónő a mesterséges megtermékenyítéssel kapcsolatos nem hivatalos megállapodások kockázataira tökéletesen rávilágító példaként jellemezte az ügyet.

A történetet persze mind el tudjuk képzelni: a leszbikus pár gyermeket akart, ami persze szembe megy a természet törvényeivel, így hát spermadonort kerestek, de mesterséges úton nem sikerült teherbe esni. Így a terhességet vállaló nő természetes úton is megpróbálta a férfival, majd valószínűleg rájött, hogy egy ilyen kapcsolat a normális a való életben, így továbbra is folytatták a szexuális kapcsolatot. Sikerült is a teherbe esés, és 2017-ben megszületett a gyermek, az anyakönyvi kivonatába pedig mindkét nőt beleírták. (P-t biológiai anyaként, Q-t pedig szülőként tüntették fel.) De mivel megromlott a kapcsolatuk (tehát az egyik buzi nő rájött, hogy mégsem a nőket szereti, hanem a férfiakat…), elindította P. a másik nő eltörlését gyermeke anyakönyvi kivonatából.

„Q.-nak nincs biológiai kapcsolata X.-szel, és meg kell barátkoznia azzal, hogy a döntésem miatt nem ismerik el szülői minőségét” – fogalmazott a döntő Knowles bírónő az ítéletben.

Az LMBTQP valódi arca: nemváltás, testcsonkítás, gyermeki életek tönkretétele (II. rész)

Fejezzék be az agymosást – Kanadában is elege lett a szülőknek az LMBTQP-lobbi gyermekmegrontó tevékenységéből

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)