Fejezzék be az agymosást – Kanadában is elege lett a szülőknek az LMBTQP-lobbi gyermekmegrontó tevékenységéből

Tömegtüntetéseken követelik Kanada több városában a deviáns lobbi iskolákból való kiszorítását. A normalitás pártiak mellett viszont az LMBTQP tagjai is az utcára vonultak és zavargásokat okoztak.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

“El a kezekkel a gyerekeinktől!”, “Fejezzék be az agymosást!”, “Ki a politikával az iskolákból!” – ehhez hasonló táblákkal és kanadai zászlókkal özönlöttek utcára a kanadaiak.

A feszültség azután pattant ki, hogy a magyarországihoz kísértetiesen hasonló vitákat – és a genderoktatást már az ötödik osztálytól bevezető állami törvény – követően New Brunscwick állam után augusztus 22-én Saskatchewan kormánya is bejelentette azt a törvényjavaslatot, miszerint szülői beleegyezést igényel, mielőtt egy 16 éven aluli diák megváltoztathatja nevét vagy névmását az iskolában. Ezt azonban bíróságon támadta meg egy UR Pride nevű LMBTQP-jogi szervezet.

A demonstrációt a “1millionmarch4children” csoport szervezte, a GlobalNews csatornának pedig a főszervező Mahmoud Mourra úgy nyilatkozott: nem akarják, hogy a gyerekeket olyan életkorban tegyék ki mindennek, amíg nem tudják eldönteni, mit szeretnének kezdeni az életükkel;

“nem akarjuk, hogy az ideológájukat benyomuljon a gyermekeink életébe”

Mind New Brunswick, mind Saskatchewan állam miniszterelnöke megerősítette: kitartanak álláspontjuk mellett. A New Brunswick-i kormányfő, Blaine Higgs újságíróknak elmondta, nem ért egyet azzal, hogy a szülők elől is eltitkolja az iskola, ha gyermekük megkérdőjelezte szexuális orientációját.

“Úgy gondolom, hogy szülőknek tisztában kell lenniük azzal kapcsolatban, hogy mit tanítanak az iskolákban a gyerekeiknek”

“A transz öröm gyönyörű!”

– többek között ilyen táblákkal vonultak fel a szerveződő ellentüntetők, akik megfogalmazásuk szerint az LMBTQP-közösség elfogadásáért emeltek szót.

Justin Trudeau miniszterelnök Twitteren közölte

“A transzfóbiának, homofóbiának és bifóbiának nincs helye ebben az országban. Határozottan elítéljük ezt a gyűlöletet és megnyilvánulásait”,

továbbá egységesen támogatják az LMBTQP kanadaiakat országszerte.

Linda Hunter egyházügyi miniszter, aki maga is nyilvánosan LMBTQP-szövetséges, szintén felszólalt, mondván, “értem az ideológiát, ami most kint van az utcán, s hogy hogyan tesz tönkre életeket”, célzott a transzneműek által elkövetett öngyilkosságok magas számára. Az albertai tanárok szövetsége közleményben állt ki az ellentüntetők mellett, félretájékoztatással, intoleranciával és gyűlölködéssel vádolva a tüntetőket.

A tüntetők azonban hamar artikulálták nézeteiket: nem az LMBTQP-személyekkel van problémájuk, hanem azzal, hogy az iskolában már igen korán genderindoktrinációnak teszik ki az egészen fiatal gyermekeket, ezért követelték a szülői beleegyezés kritériumát mindehhez.

A “1millionmarch4children” csoport vezetője is leszögezte:

“a gender ideológiájáról szóló vitákat az életkornak megfelelő időpontban kell megközelíteni, addig viszont kiállnak azért, hogy az iskolákban fejezzék be a gyermekeink szexualizálását”.

A két csoportot több városban is csak rendőrök tudták szétválasztani, több embert elő is állítottak.

Vegyük vissza a szivárványt az LMBTQP-lobbi karmaiból – A normális nevelésre bíztatták a résztvevőket a Szivárvány Óvoda megnyitóján

Lettországban az LMBTQP-tananyag miatt felfüggesztették a Nemzeti Oktatási Központ elnökét

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)