Brutális gyilkosság az USA-ban – 4 éves kislány és anyja az áldozat

Alig 3 hónapja élt a bevándorló férfi a barátnőjével és mostohalányával az államokban, máris véget ért az idilli élet, a kislányt és édesanyját holtan találták lakásukban.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Megöltek egy 36 éves nőt és annak 4 éves kislányát az Egyesült Államokban, a Hillsborough megyei Doverben. A gyilkosság egy lakókocsiparkban történt, lakótársuk talált rá előbb a gyerek, majd az édesanya holttestére.

A mészárlással a nő élettársát gyanúsították, aki véres tenyérnyomokat is hagyott a lakókocsi oldalán. Egy helybéli azt mondta, hogy

a gyilkosság időpontjában női sikolyt hallott, de nem értesítette a rendőröket, hiszen ez megszokott jelenség a környéken.

A rendőrség hajtóvadászatot indított a 31 éves Angel Cuz-Choc ellen, és kevesebb mint 24 órán belül el is fogták – írja a Crime Online-ra hivatkozva a Tények.hu. Az rendőrök egy testkamerás felvételt is közzétettek, amelyen látható a férfi elfogása egy bozótos területen, alig pár kilométerre a vérengzés helyszínétől.

Angel Cuz-Choc beismerte tettét, jelenleg pedig letartóztatásban van. A hatóság közölte, családjával együtt körülbelül három hónappal ezelőtt érkezett Floridába Guatemalából, és hogy a kislánynak nem a férfi volt a vér szerinti apja.

2 nap alatt 4 késelés, plusz egy gyilkosság Bécsben; de a migráció álprobléma…

Tizenéves lányokat késelt egy “afronémet” mert nem kapott útlevelet

(Origo.hu nyomán Szent Korona Rádió)