Visszatért a gyilkosságának helyszínére a néger és megölt többek között egy 9 éves kislányt is

Egy floridai gyilkosság gyanúsítottja pár órával a gyilkosság után – mivel valamiért nem sikerült elfogni-, visszatért a bűncselekmény helyszínére, és újra lövöldözni kezdett. A 19 éves Keith Kelvin Moses (Mózes) a gyanús szerint szerda reggel lőtt agyon egy húszas éveiben járó nőt a floridai Orlandóhoz közeli Pine Hillsben, hogy aztán néhány óra múlva visszatérjen a tetthelyre, és ámokfutásba kezdjen. Másodjára egy tévériporterrel és egy közelben lakó kilencéves kislánnyal végzett, a tévéstáb egy másik tagját és a kislány édesanyját is életveszélyesen megsebesítve. A két sérültet válságos állapotban szállították kórházba.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

“Szörnyű nap volt ez a közösségünk és médiapartnereink számára” – közölte John Mina Orange megyei seriff már az ámokfutás után. “Sokukkal dolgozom együtt, sokukat ismerem és tudom, milyen nehéz a munkájuk, és milyen fontos mind a közösség, mind a rendőrség számára. Közönségünkből senki, sem egy anya, sem egy kilencéves kislány, sem egy újságíró nem lehet fegyveres erőszak áldozata” – mondta a sajtótájékoztatójára egybegyűlt újságíróknak.

A rendőrséget szerda reggel riasztották egy lövöldözés helyszínére. Az áldozat egy húszas éveiben járó nő volt, a gyilkossággal gyanúsított Moses ismerőse. Néhány órával később Moses visszatért. Egy szemtanú leírása szerint odasétált a tévéstáb kocsijához, tüzet nyitott, majd a közeli házhoz ment, ahol agyonlőtte a kilencéves kislányt és megsebesítette az anyját.

Mina tájékoztatása szerint az első gyilkosság ügyében már vádat is emeltek Moses ellen, akit hamarosan a két további gyilkossággal és két gyilkossági kísérlettel is meggyanúsíthatnak. Mosest korábban már vádolták fegyvertartással, súlyos testi sértéssel, halálos fegyverrel elkövetett támadással, betöréses lopással is.

(The Guardian, 444 nyomán Szent Korona Rádió)