Itt a S.E.R.E.G trailere, amiből kiderül, hogyan nyaljuk az USA s.ggét Irakban

Hatalmas költségvetéssel készül a legendás Angyalbőrben című filmsorozat folytatásaként aposztrofált S.E.R.E.G. Most megjelent a trailere, amitől jóérzésű magyar ember csak hőköl egyet. 

A HVIM harcol az amerikanizálódás ellen! Ajánld fel adód 1%-át Te is!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A produkciót ugyanaz a Megafilm jegyzi, mint ami az Elkxrtuk filmet. Ahogy az sem volt toppon (hogy még megengedően fogalmazzunk) eszmeileg, úgy ez a filmsorozat sem lesz erős eszmei üzenetben, sőt: az amerikai különleges életérzést átadni hivatott, CIA által megkomponált filmek hangulatát akarták visszaidézni. Csak éppen azt felejtették el, hogy mi nem amerikaiak vagyunk, minek nekünk Irakban bohóckodni?

A trailer üzenete, hogy “bizonyíthatunk” mi, lesajnált magyarok a NATO jóvoltából, egy iraki misszióban, egy hadúr likvidálásával, állítólagosan egy korábban elrontott missziót tehetünk jóvá. Értsd: a NATO-USA csicskásaiként mehet a Magyar Honvédség beavatkozni egy idegen ország valami totál érthetetlen konfliktusába, ahol persze vannak ilyen gaz palesztinkendős rosszarcok. Ki a valóban rossz és ki a jó kérdés is meg fog jelenni a filmvásznon, szól az ígéret. Félő, hogy be is tartják ezt az ígéretüket…

Terjeszteni kell a világban az amerikanizmust, ez a mi csodálatos, elrendelt küldetésünk, amiért legyünk hálásak, hogy ebben részt veszünk. Szörnyűlködnénk, ha erről szólna a sorozat….

Ráadásul mit keresnek a seregben sörösüveg vállú, szerencsétlen kinézetű alakok, akikről nehéz lesz elhinni, hogy bármi közük bármilyen fegyveres testülethez?!  A párbeszédek pedig egy magyar sorozathoz illően nyilván bénák és erőltettetek.

Hogy mondjunk jót is a látottakról:
-A fegyverkezelés és mozgás elsőre jónak tűnik, látszik, hogy volt pénz valódi kiképzőkre és szakértőkre.
-A díszletek, a felszerelés és a képi világ is profi.
-Lehet valaki számára vonzó lesz ezáltal a honvédelem.

(Szent Korona Rádió)

Vérlázító: a buzeráns Pressman megtekintette a jenkik által vezetett “magyar” hadgyakorlatot