A Dominikai Köztársaság is engedett az LMBTQP-lobbinak – dekriminalizálták az aberrált párkapcsolatokat

A Dominikai Köztársaság is azon országok közé tartozik, amely engedett az LMBTQP-lobbi nyomásának, és a normalitással szembe menve engedélyezte az aberráltak számára a szexuális kapcsolatokat. Biztos, hogy nem lenne ez ekkora öröm az aberráltaknak, ha nem akarnák devianciájukat mások orra alá dörgölni.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Dominikai Közösség legfelsőbb bírósága hatályon kívül helyezte az azonos neműek közös megegyezésen alapuló szexuális kapcsolatának tilalmát. A bíróság úgy ítélte meg, hogy “az azonos neműek szexuális tevékenységét kriminalizáló törvény egyes részei ellentétesek az ország alkotmányával.”

A karibi szigetország egyik állampolgára, egy homoszexuális férfi, aki az ügyet perre vitte, azt állította, hogy “a törvény sérti alkotmányos jogait.” LMBTQP-aktivisták “jelentős mérföldkőnek” nevezték a Karib-térségben az LMBTQP-lobbi előtt meghajoló döntést.

A bíróság kimondta, hogy a szexuális bűncselekményekről szóló törvény 14. és 16. szakasza, amely az azonos nemű felnőttek közötti, konszenzuson, tehát beleegyezésen alapuló szexuális tevékenység kriminalizálása alkotmányellenes, ezzel feladva a normalitásért folytatott harcot.

Az elmúlt években számos angol nyelvű karibi ország hasonlóan elbukott ezekben a harcokban, és engedélyezte az aberráltak közötti szexuális viszonyt, köztük Antigua és Barbuda, Barbados, Belize, Saint Kitts és Nevis, valamint Trinidad és Tobago. Saint Lucián jelenleg is folyamatban van egy hasonló ügy.

Szerencsére még mindig vannak olyan karibi országok, ahol továbbra is harcolnak a normalitásért és büntetik a homoszexuális kapcsolatokat, (amik természetesen csak akkor derülnek ki, ha valaki dicsekszik abnormalitásával) köztük: Guyana, Grenada, Jamaica, valamint Saint Vincent és a Grenadine-szigetek.

Ismét az LMBTQP devianciákat támogatják a svéd törvényhozásban

Nyugat-Európa az ukrán hadsereg helyet inkább az ukrajnai LMBTQP lobbistákat támogatja

(Humenonline nyomán Szent Korona Rádió)