Ismét az LMBTQP devianciákat támogatják a svéd törvényhozásban

18-ról 16 éves korra szállította le az épelméjűséggel nem vádolható svéd törvényhozás a nem megváltoztatásának korhatárát. Ami még ennél is szörnyűbb, hogy a 16 év alatti összezavarodott gyerekeknek is van lehetőségük az életük tönkretételére, de csak a szüleik és az orvosok asszisztálásával.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A svéd parlament ismét az aberrációk térnyerését támogatva fogadta el azt a törvényjavaslatot, amely 18-ról 16 évre csökkenti azt a kort, amikor az ember legálisan megváltoztathatja nemét. A törvényt április 17-én 234 igen és 94 nem szavazattal fogadta el a 349 fős törvényhozás.

1972-ben Svédország volt az első ország a világon, amely legalizálta a nem jogi megváltoztatást, de szerencsére akkor még a folyamat nehézkes volt az állampolgárok számára, mivel szigorú, de teljes mértékben érthető vizsgálatra és orvosi diagnózisra volt szükség, amit ki kellett valahogy játszani a deviánsoknak, ha meg akarták változtatni a nemüket.

A jogalkotók az új törvénytől azt várják, hogy egyszerűsíti a folyamatot, és az embereknek csak egy rövid konzultációt kell lefolytatniuk egy orvossal vagy pszichológussal, valamint a Nemzeti Egészségügyi és Jóléti Hivatal jóváhagyását kell beszerezniük.

A fiatalok megnyomorítását elősegítő “ellátás” 16 év alattiak számára is elérhetővé válik, de továbbra is szükség lesz a szülő vagy gyám, az orvos és az Országos Egészségügyi és Jóléti Hivatal jóváhagyására, ami valószínűleg nem lesz akadály a sötétség mértékét látva.

Johan Hultberg, a kormányzó Mérsékelt Párt politikusa egy parlamenti vitában az új törvényről szólva elmondta:

„A svédek nagy többsége észre sem fogja venni, hogy a törvény megváltozott, de számos transznemű ember számára nagy és fontos változást jelent.”

Sajnos a normálisok fogják csak igazán észre venni, hiszen ez is csak egy lépés az LMBTQP-lobbi agresszív térhódításában.

Az új törvény 2025. július 1-jén lép hatályba.

Ifjúsági LMBTQP vezetőket gyanúsítanak fiatalok szexuális kizsákmányolásával

Csak Toroczkai László állt ki az LMBTQP többletjogok ellen Strasbourgban

(Humen online – nyomán Szent Korona Rádió)