“A tapasztalatai és a nyelvtudása” miatt választotta Gáspár Evelint asszisztensének a Fideszes EP-képviselő

Győzike nagyobb lánya is megjelent a Fidesz közelében. Gáspár Evelint Járóka Lívia EP-képviselő alkalmazza asszisztensként. Az állást, a képviselő bevallása szerint, a tapasztalatai és a nyelvtudása miatt sikerült elnyernie, véletlenül sem a létrontó apja dörgölőzése miatt, amit az utóbbi időben mutatott a kormánypárt felé.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Gáspár Győző nagyobbik lánya, Gáspár Evelin neve felkerült Járóka Lívia Fideszes EP-képviselő asszisztensei közé. A Blikk megkereste Járóka Líviát, hogy megkérdezze, “milyen szaktudással győzte meg Gáspár Evelin, hogy az asszisztensei közé választotta”.

A képviselő nevében a közvetlen parlamenti asszisztense adott választ, melyből kiderült, hogy Járóka személyes állásinterjú útján választotta ki Evelint, melyen leginkább tapasztalatai és a nyelvtudása győzték meg. A lány jelenleg sajtómegjelenéssel kapcsolatos feladatokat végez Járóka Lívia asszisztenseként.

A portál Gáspár Evelint is felkereste, hogy tőle is megkérdezze, miben segíti Járóka munkáját; sőt, a Blikk édesanyját és édesapját is kérdezte az üggyel kapcsolatban. A család nem kívánt nyilatkozni, egyik közeli ismerősük azonban elárulta, hogy Gáspár Evelin nem tervez Brüsszelbe költözni az EP-képviselő asszisztenseként.

“Úgy tudom, Gáspár Evelin idén is forgat a Farm VIP című műsorával, a tervek szerint néhányszor kell csak kiutaznia az Európai Parlamentbe”

– mondta az illető.

De nem ez az első alkalom, hogy a családot az Európai Parlamenthez köthetik az emberek, ugyanis Gáspár Győző április elején ellátogatott Brüsszelbe.

“Magyarország mindenekelőtt, a Jóisten mindannyiunk felett”

– írta Facebook-oldalán Gáspár Győző, a bejegyzéshez több fotót is csatolt, amelyeken az Európai Parlamentben látható.

Nem tudtuk mi hiányzik az életünkből – visszatér az ultraigénytelen Győzike-show

Mennyire tud beleszólni az EP választásba a mesterséges intelligencia?

(Index nyomán Szent Korona Rádió)