A WHO oltásokat kényszerítene ránk, tiltakoznak a japánok

A WHO kötelező szabályozásokat hozna létre a világméretű együttműködés fokozása érdekében. Japánban rádöbbentek, hogy ez azt is jelenti, hogy oltásokat kényszeríthetnek bárkire, amiért utcára is vonultak, de nem lehetetlen, hogy előbb utóbb más országokban is ráébredek a valóságra.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Április 13-án Tokió Ikebukuro kerületében jelentős tüntetésre került sor, amely az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által javasolt pandémiaszerződés ellen szerveződött -írja a The Gateway Pundit.

WHO májusi közgyűlésén elfogadandó szerződés vitát és félelmet váltott ki a polgárok körében, ami Japánban a közelmúlt történelmének egyik legnagyobb tiltakozásához vezetett – írja Aussie17, a Big Pharma egykori alkalmazottja.

A felvonulás a Higashi-Ikebukuro központi parkban kezdődött, ahol több ezer résztvevő gyűlt össze. Transzparensekkel és skandálással fejezték ki ellenérzésüket a szerződéssel és a WHO túlterjeszkedésével szemben.

A tüntetés okai

A tüntetők határozottan ellenezték a kötelező védőoltásokat és Japán szuverenitásának megsértését.

“Határozottan tiltakozunk a WHO ellen, amiért oltakozásra kényszeríti az embereket, figyelmen kívül hagyva Japán szuverenitását, ahol az oltások önkéntesek”

– olvashattuk az egyik menetet vezető transzparensen.

A tiltakozás célja az volt, hogy felhívják a figyelmet több problémára, többek között az indokolatlan többlethalálozások számának emelkedésére és az oltások káros hatásainak átláthatóságának hiányára. A tüntetők a japán kormánytól és a globális egészségügyi hatóságoktól egyaránt elszámoltathatóságot és világosabb tájékoztatást követeltek.

Neves közéleti szereplők is felszólaltak

A tüntetés előtt olyan neves személyiségek, mint Masayasu Inoue professzor és Chikatsu Hayashi történész mondtak beszédeket, akik bírálták a gyógyszeripari vállalatok és magánérdekek befolyását a globális egészségügyi politikára.

Inoue professzor az mRNS vakcinák veszélyeire figyelmeztetett, és kiemelte, hogy a WHO jelentős finanszírozást kap olyan szervezetektől, mint a Bill Gates Alapítvány.

Miről is szól a pandémiaszerződés?

A WHO 2023 márciusában megkezdett, pandémiaszerződéssel kapcsolatos tárgyalásainak célja, hogy jogilag kötelező érvényű szabályozást hozzon létre a világméretű együttműködés fokozása érdekében a világjárványok elleni védekezés terén.

Az Egészségügyi Világszervezet “globális világjárványügyi egyezménye” tartalmazza a kötelező, univerzális digitális útlevél és személyazonosító rendszer bevezetését.

A tervezet 4. cikke felvázolja a szerződés általános “elveit”, köztük az “egyetemes egészségügyi lefedettséget”, a “méltányosságot”, az “átláthatóságot”, a “befogadást”, a “nemek közötti egyenlőséget” és a “sokszínűséget”. “A szerződés a “félretájékoztatást” és a “dezinformációt” is célkeresztbe állítja.

A “húsellátás” fogja okozni a “következő világjárványt” a WHO szerint

Szokásos kommunista tempó – Bebizonyosodott, hogy hetekig titkolta Kína a koronavírus létezését

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)