Fekete mágiával a világuralomért: A Vörös Üsző áldozattal Izrael kirobbantaná a III. világháborút

A Hamász október 7-ei támadása nem véletlenül az Al-Aksza Áradat nevet viselte. Mint megírtuk, az Al-Aksza mecset zsidók általi kiürítésének eszkatológiai jelentősége van. Megépülhet a Harmadik Templom és már vörös üszőket is beszereztek a zsidók, hogy elvégezzék a fekete mágiájukhoz tartozó rituálét, ami kirobbantja a III. világháborút.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Premisszaként szögezzük le: a latomo-iudeokrateia évszázadok óta világhatalomra tör.

Előismeretként pedig a következőket érdemes tudni. A zsidó próféciák szerint a zsidó messiás, aki elhozza a zsidó világuralmat, csak akkor jön el, ha felépül a Harmadik Templom a jeruzsálemi Templom-hegyen. Ennek viszont útjában áll az Al-Aksza mecset, ami az iszlám harmadik legszentebb helye, Mekka és Medina után. A zsidók a vörös üsző feláldozásának egyértelműen fekete mágikus eljárásával abban bíznak, hogy az Al-Aksza lerombolása és közben a tömegmészárlás nem fog “karmikus” következményekkel járni rájuk nézve. Az Al-Aksza elpusztítása viszont a 2 milliárd muszlim egyöntetű éktelen haragját fogja kiváltani, ami III. világháborút jelent. Ezekről sem beszélnek a híradóban…

A Vörös Üsző áldozat

Tavaly októberben zsidó telepesek egy csoportja nemcsak erőszakkal foglalta el a muszlimok szent templomának, az Al-Aksza mecsetnek az épületegyüttesét, de még talmudi szertartásokat is próbáltak végrehajtani benne, hogy a provokáció minél pimaszabb és erőszakosabb legyen. A zsidó telepes bandák mindezt annak ellenére tették, hogy a rabbik kifejezetten megtiltották a belépést az Al-Aksza bármely részére. De aki azt gondolja, hogy a rabbik azért teszik ezt, mert együtt éreznek a muszlimokkal, vagy törődnek a politikai korrektséggel, az téved. Ez sokkal sötétebb motivációikkal függ össze.

A rituáléról mi is hírt adtunk 

Ez év március 27-én a Temple Institute konferenciát tartott a Vörös Üsző rituális feláldozásának előrehaladott előkészületeiről, a Tóra utasításait, valamint olyan szájhagyományokat követve, amelyeket egyes zsidó szekták, például a karaita zsidók teljesen elutasítanak. A jelek szerint több rabbit választottak ki februárban, akik kiterjedt képzésben részesültek a Vörös Üsző rituális feláldozásának végrehajtása kapcsán.

A szervezet jóval korábban, 2022 szeptemberében rabbinista szakértőket küldött Texasba, hogy feláldozásra alkalmas üszőket találjanak.Találtak is öt olyan állatot, amelyeket jelenleg különleges körülmények között tartanak Ramallahban. Nagyon szigorú feltételeknek hosszú listája van, amelyeket a héberül Para Adummának nevezett Vörös Üszőnek teljesítenie kell, mielőtt feláldozható. A tehénnek teljesen vörösnek, vagy inkább a barna meghatározott árnyalatának kell lennie, nem lehet más színű szőre vagy hibája, és olyan üszőnek kell lennie, amely soha nem volt vemhes, nem fejték vagy nem fogták munkára. Az egyik fontos követelmény, hogy a vörös üszőnek legalább három évesnek kell lennie, vagy egyes források szerint két éves és két hónaposnak, mások szerint nincs felső korhatár. Mindenesetre a Makon HaMikdash hivatalosan kijelenti, hogy az öt üsző immáron készen áll az áldozatra.

Az utóbbi időben sokat írtak a közösségi oldalakon erről az ősi “megtisztulási” szertartásról, amely Para Adumma feláldozását jelenti, és ennek olyan kihatásai vannak, amelyek közvetlenül érintik a bolygó minden emberének sorsát.

Maga a rituálé nagyon összetett, és úgy hajtják végre, hogy a Vörös Üszőt áldozatként megölik, majd a tetemét teljesen elhamvasztják, és a kapott hamut tiszta forrásvízzel keverik össze. Ily módon egy “mei niddah”-nak nevezett tisztító oldatot kapnak, amelyet aztán mindenki “megtisztítására” akarnak felhasználni, aki részt vesz a rituáléban.

Az eredeti zsidó hagyomány ezt a “megtisztulási” módszert azoknak az egyéneknek ajánlja, akik holttestekkel való érintkezés következtében rituálisan beszennyeződtek (például harcosoknak).  Ezért természetes, hogy felmerül néhány logikus kérdés. Miért döntött az „Izrael” nevű cionista entitás éppen ebben a történelmi pillanatban az áldozati rituálé megújítása mellett, amelyről tudjuk, hogy a zsidó nép hosszú történelme során mindössze kilencszer hajtották végre, az utolsót Izmael ben Fabus, a Izrael főpapja, több mint kétezer évvel ezelőtt.

Az egyik lehetséges ok, amiért a Vörös Üszőt oly hosszú idő után le akarják vágni, az, hogy a cionista rabbiknak ne kelljen megtiltani a zsidó telepesek bandáinak, hogy belépjenek az Al-Aksza mecsetbe… Eddig csak ezért tiltották, hogy belépjenek a területre, amelyről a cionisták tévesen azt hiszik, hogy egykor Salamon templomaihoz tartozott.

A Vörös Üsző rituális “áldozata” után azonban több száz vagy talán több ezer telepest, azaz az “izraeli” félkatonai, sőt reguláris erők tagjait “megtisztítaná” a mei niddah, és miután rituálisan megtisztultak támadhatnak az Al Aksza ellen. Ha végleges döntés születik a Vörös Üsző feláldozásáról, akkor az az Olajfák hegyén fog bekövetkezni. Helyszínt a Temple Institute által állítólagosan biztosított földterület adná, amely az Al-Aksza mecsettel szemben található. Az esemény pontos dátuma még nem ismert, mindannyiunkat mélyen aggaszthat, s a közeljövőben bármikor megtörténhet.

A régióban élő muszlimok körében, akik már több mint egy éve éles figyelemmel kísérték a texasi vörös üszők beszerzésének és feláldozásának előkészületeit, attól tartottak, hogy a tervezett feláldozás időpontját szándékosan az idei Eid al-Fitrre időzítik – ez a Ramadán utolsó napja volt (a “böjt megtörésének ünnepe”). Ez azt jelentette volna, hogy a cionista félkatonai erők, nevezetesen a telepesek az Al-Aksza épületegyüttes meghódítását és muszlim híveinek lemészárlását tervezik a legnagyobb muszlim ünnepen. Az ünnep április 9-étől április 10-éig tartott idén, de nem következett be a zsidók rituális eseménye.

A Tóra szigorú szabályai szerint a Vörös Üsző feláldozásának rituáléja teljesen érvénytelen, ha a már nem létező áldozati templomon kívül hajtják végre. Nagy zavart okoznak azok a szóbeli, íratlan hagyományok, amelyeket a szélsőjobboldali cionista rabbik állítólag a Netanjahu-kormány igényeinek megfelelően értelmeznek (és támogatókat is talál, például Javier Milei argentin elnök is szorgalmazza az Al-Aksza mecsetnek a lerombolását, hogy “elhozzák a Messiást” és “felépítsék a harmadik templomot”).

Ha az áldozati rituálé  mégis megtörténik, és cionista támadás éri az Al-Aksza mecsetet, hogy meghódítsák és elpusztítsák a harmadik legszentebb muszlim mecsetet, függetlenül attól, hogy idén, jövőre vagy bármely más napon, vagy Eid al-Fitr-en (Ramadán utolsó napja) kerül erre sor, az minden bizonnyal a harag kontrollálhatatlan  kirobbanásához fog vezetni a muszlim globális közösségben. Ez olyan elementáris és masszív felkelés lenne, hogy valódi “muszlim tavaszhoz” vezetne, amelyben minden muszlim királyt, emírt és elnököt le lehetne fejezni, aki nem teljesíti a muszlim alattvalóinak követelését, hogy keményen fellépjen a cionista jelenlét ellen.

Sok muszlim ország minimum megszakíthat minden diplomáciai kapcsolatot „Izraellel”, és visszavonhatja a cionista entitás szuverén államként való korábbi elismerését, mélyen elszigetelve azt. Több muszlim ország erős katonai szövetségeket köthet, ami jelenleg valószínűtlennek látszik. Fel fognak készülni”Izrael” katonai megbüntetésére, aminek első szakasza valószínűleg a cionista álállam tengeri blokádja lenne. Tekintettel arra, hogy mindkét félnek vannak tömegpusztító fegyverei, a Vörös Üsző feláldozásával kezdődő konfliktus könnyen nukleáris Armageddonná fajulhat, amibe a legrosszabb módon más hatalmak is bevonódnak, ami nem a Harmadik Templom felépítését eredményezné, ahogy azt a cionisták eredetileg tervezték. Ez könnyen a harmadik világháború poklába vezet, és akkor mindannyiunknak garantáltan eljön az Ítélet Napja.

(Összeállította: Szent Korona Rádió, eredeti forrása itt)

A cionista provokáció váltotta ki a Hamász válaszát

Dugin: Közel-Kelet – Eszkatológiai forgatókönyv

Válaszcsapás: Mit és miért hallgatnak el az izraeli háborúról? 1/2