Dugin: Közel-Kelet – Eszkatológiai forgatókönyv

Alexander Dugin eljátszott a gondolattal, hogy ha az eszkatológiai próféciák alapján fog lezajlani a Közel-Kelet további sorsa, akkor milyen végkifejletre számíthatunk. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Próbáljuk meg leírni a további eszkaláció egyik lehetséges forgatókönyvét a Közel-Keleten.

A palesztin felkelés Ciszjordániában és Kelet-Jeruzsálemben kezdődik. Mahmúd Abbász nem tudja megfékezni a helyzetet, és látva, hogy Izrael teljes körű népirtást hajt végre a Gázai övezetben, a palesztinok teljes körű lázadást indítanak. Az IDF folytatja a gázai civilek mészárlását. Világszerte egyre többen tiltakoznak az ellen, hogy a nyugati Amerika-barát liberális elit egyöntetűen Izrael mellett áll ki. A Hezbollah beavatkozik, és Jordániából arabok tömegei törik át a kordonokat a határon. Az Egyesült Államok megelőző csapásokat indít a konfliktusban egyre inkább érintett Irán ellen, Irán pedig visszavág Izrael ellen. Szíria belép a háborúba, megtámadja a Golán-fennsíkot. Az egész iszlám világ gyors mozgósítása zajlik.

Az Amerika-barát iszlám államok – Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emírségek, Katar stb. – kénytelenek csatlakozni a palesztinok oldalán a konfrontációhoz. Hozzájuk csatlakozik Pakisztán, Törökország és Indonézia. Valósággá válik az az álhírek által generált történet, hogy a tálibok csapatokat küldenek a Közel-Keletre. Khorassan fekete zászlóit felvonják a világ fölé.

A szalafiták és a tradicionalisták, köztük a síiták közötti ellentétek háttérbe szorulnak. Megkezdődik az iszlám világ nagy dzsihádja a Nyugat és Izrael ellen.

Oroszország elsőkörben semleges álláspontot foglal el, de nem rohan Izrael támogatására, mivel Ukrajnában háborúban áll a Nyugattal, amely viszont teljesen Izrael oldalán áll.

A kelet-jeruzsálemi felkelés egy pontján a palesztinok kijelentik, hogy el kell keríteni az Al-Aksza mecsetet az IDF elleni védelem érdekében. Az Al-Aksza mecsetet a Gázai övezetben zajló felkelés kezdetén már emlegették – Al-Aksza özönvíz. Izrael a fegyveres palesztin milíciák elleni harc során és önvédelemből rakétatámadást indít a mecset ellen. Az összeomlik. Ezáltal megtisztul az út a Harmadik Templom felépítése előtt. De… egymilliárd muszlim, akik közül 50 millió (hivatalosan) Európában van, felkelést indít a nyugati államokban. Polgárháború veszi kezdetét Európában. Egyes európaiak az LMBTQP, Soros és az atlantista elit oldalán állnak, és vannak, akik szövetséget kötnek a muszlimokkal (Alain Soral mintájára), és csatlakoznak az antiliberális forradalomhoz.

Az USA taktikai nukleáris fegyvereket vet be Irán ellen. Oroszország taktikai nukleáris csapást mér a Nyugathoz bármi áron ragaszkodni igyekvő, Moszkvát minden lehetséges módon provokáló Ukrajna ellen.

A harmadik világháború a taktikai nukleáris fegyverek bevetésével kezdetét veszi. Oroszország végre elhatározza magát, és a muszlimok oldalára áll. Az amerikai diszpenzacionalisták felismerik, hogy eljött az óra. Oroszország megtámadja – bár közvetve – Izraelt. Góg itt van. Az orosz látásmód szerint a Nyugat az Antikrisztus közvetlen uralma alatt áll. Sok világvezető meghal, újak jelennek meg sokkal radikálisabb meggyőződésekkel.

Kína megtámadja Tajvant, új célpontra terelve az Egyesült Államok és a NATO figyelmét. India tartózkodik attól a közvetlen támogatástól, amelyre az Egyesült Államok számít. A történelem estéje megszűnik bágyadtnak lenni.

Feministák, deviáns aktivisták és környezetvédők követelik ennek az egésznek a végét, de senki nem hallgat rájuk.

A Nyugat kénytelen mindenki ellen harcolni valamilyen cél nevében, amelyet már nem tud megfogalmazni – az „emberi jogokról”, a „civil társadalomról” és a többi varázsigékről minden régi tézis eltűnt a közelgő teljes halál rideg valóságában. Elon Musk elismeri, hogy teljesen felhagyott annak megértésével, hogy mi történik.

Izrael minden oldalról csapások alatt kezdi építeni a Harmadik Templomot. Csak Moshiach mentheti meg a helyzetet…

Itt a prediktív elemzés (prófécia) szövege hirtelen véget ér.

Dugin: Ha az ördög civilizációja a te oldaladon áll, akkor valamit rosszul csinálsz

Alexander Dugin: eszkatologikus értelmezés nélkül a helyzet megmagyarázhatatlan

(Geopolitica.ru nyomán Szent Korona Rádió)