A cionista provokáció váltotta ki a Hamász válaszát

A zsidók nem ismerték fel a Messiást. Továbbra is annak eljövetelét várják, aki megteremti számukra a földi uralmat. Kétségtelen, és a próféciák is ezirányban utalnak, hogy a zsidók által várt messiás az Antikrisztus lesz. Ennek kapcsán kap ezskatológiai vetületet a palesztin-izraeli háború, hiszen amennyiben sikerül a cionistáknak az Al-Aksza mecsetet lerombolniuk, és helyén felépíteni a Harmadik Templomot, az Antikrisztus eljövetele elközeleg. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A Balfour-nyilatkozat célja az volt, hogy a brit hadikabinet támogassa egy zsidó telep létrehozását Palesztinában, amennyiben az nem sérti a palesztinok jogait. Ennek nagy ára volt, még mielőtt figyelembe vesszük a palesztinok által hamarosan fizetett árat. A világháborút még egy évvel meghosszabbították, a halálesetek és a pusztítások következményeként, cserébe a cionista támogatásért, hogy az USA-t bevonják a háborúba.1 Ez szükségessé tette a törökök ellen harcoló arabok elárulását, ahogy a legendás T. E. Lawrence megörökítette. 2

Izraeli birodalom Nílustól Eufráteszig

A cionisták és a messiási zsidóság egy csoportja nem fog megelégedni egy kis saját térrel Palesztinában. A végső ambíció továbbra is egy izraeli birodalom, amely a Nílustól az Eufráteszig terjed; ez a cél nem tagadható, mert az Ábrahámi Szövetségen alapul a Genezisben, ahol azt állították, hogy JHVH megígérte ezt a területet az izraelitáknak.3

Egy ilyen méretű izraeli birodalom létrejötte, sőt a zsidó Messiás megjelenése egy vörös üsző rituális feláldozásán, majd Salamon templomának újjáépítésén alapul. Ez utóbbi helyén található az Al-Aksza mecset, az iszlám harmadik legszentebb helye. Ezért a cionizmus és a judaizmus legszélsőségesebb elemei egyértelműen kijelentik, hogy az Al-Aksza mecsetet el kell pusztítani, hogy a templomot újjá tudják építeni. A helyszín a palesztin-izraeli konfliktusok állandó gyújtópontja, és a cionisták tetszés szerint provokálnak ki ilyesfajta konfliktust. Különösen hírhedt példa volt, amikor 2000 szeptemberében Ariel Sharon egy cinikus politikai manőverben az Al-Aksza mecsetbe hatolt be a Likud Párt delegációjával, amelyet több száz izraeli rendőr védett.4

Al-Aksza megszállva

A jelenlegi konfliktusban nyilvánvalónak tűnik, hogy a cionista érdekek reakciót akartak kierőszakolni a Hamászból, hogy igazolják a gázai enklávé felszámolását. Az izraeliek áldozatként tudnak tetszelegni, ha kijelentik, hogy védekezően reagálnak a Hamász izraeli civilek elleni brutális, provokálatlan támadására. Van azonban néhány probléma ezzel a széles körben nyilvánosságra hozott narratívával. A háttéreseményekre utal már a Hamász által az izraeliek ellen indított hadművelet elnevezése is: “Al-Aksza özönvíz”.

2023. október 4-én cionista telepes csoportok betörtek és elfoglalták az Al-Aksza mecsetet, hogy ott „talmudi rituálékat” hajtsanak végre. A behatolás törvénysertő volta ellenére a több száz betolakodót az izraeli rendőrség támogatta, a zsidók számára fegyveresen biztosítva a helyszínt, miközben a muszlimoktól megtagadták a belépést saját szent földjükre…5  A Hamász reakciója 5 nappal később bekövetkezett. A globális média azt állította, hogy ez olyan szörnyű támadás volt civilek ellen, amely „meglepte” Izraelt. Hiteles jelentések azonban bizonyítják, hogy Izraelt az egyiptomi hírszerzés három nappal a támadás előtt figyelmeztette, hogy a Hamász válaszlépést tervez. A logika megköveteli, hogy az izraeli vezetők tisztában legyenek azzal, hogy a palesztinok válaszlépést tesznek az Al-Aksza megszentségtelenítése okán. Az üldöztetések kísértetével a „világközösség” könnyen manipulálható a palesztinok gázai kiirtásának támogatására, hogy szemet hunyjanak a palesztinok szörnyű elpusztítása felett, akik a közmondás szerint csak ülő kacsák (értsd: fegyvertelen, ellenállni képtelenek).

A hamis kegyetlenség története

Az atrocitástörténetek elengedhetetlenek egy ilyen folyamatban, ide tartozik például a csecsemők ellen elkövetett atrocitások állítása. Innen ered az a hamis állítás, hogy a Hamász harcosai negyven izraeli csecsemő fejét vágták le a Kfar Aza kibucban.6 A mainstream médiára azonban azonnal tudtak támaszkodni, hogy megerősítsék az álhírek valódiságát. Ismerős mintát követ ez a dezinformációs akció is. Német katonákat azzal vádoltak, hogy az első világháború alatt belga csecsemőket húztak szuronyra. 1990-ben egy tizenöt éves kuvaiti lány azt vallotta egy amerikai kongresszusi bizottság előtt, hogy tanúja volt, amint az iraki katonák kuvaiti csecsemőket vettek ki inkubátoraikból, hogy aztán hagyják meghalni őket. Ezt az állítást néhány évvel később a Neokon Bizottság a Szabad Kuvaitért alkotásaként hozták nyilvánosságra, de H. W. Bush elnök és társai felhasználták az Irak elleni háború igazolására. A Christian Science Monitor évekkel később elemezte ki, hogyan használják fel az ilyen elrettentő propagandát a háború szítására.7

Az egész forgatókönyv valószínűtlennek tűnik. A Kfar Aza kibuc 3km-re Gázától miért lett volna tehetetlen a Hamásszal szemben? Felmerülhet a kérdés, hogy miért hagyták védtelenül, különösen akkor, amikor néhány nappal azelőtt „talmudisták” elfoglalták az Al-Akszát, amiről tudták, hogy garantáltan palesztin reakciót vált ki?

A templom újjáépítésének előjátéka

Mi volt a Hamász elleni provokáció indítéka? Az Al-Aksza helyén található Salamon templom újjáépítésére készülnek?

Jövőre egy vörös üszőt áldoznak fel. Egy ilyen áldozat előfeltétele Salamon templomának újjáépítésének. Évekig tartó hiábavaló próbálkozások után most úgy tűnik, hogy Izraelben bőséges a készlet a tökéletes vörös üszőkből, már csak egyre van szükség, a 2024-es pészahra – az üszők közül egyet Izraelben tenyésztenek, és több másikat egy amerikai evangélikus író küldött.

A Forward zsidó folyóirat a következőket írta: “A Harmadik Templom építésére irányuló mozgalmak általában erőszakhoz vezettek; a Templom-hegyen végzett zsidó imát a palesztinok úgy tekintik, mint, hogy az izraeliek kinyilvánítják a fennhatóságukat a szent helyen. Amikor a 90-es években egy vörös üsző Haifában tartózkodott, a Haaretz egyik oszlopos tagja még azt is írta, hogy le kell lőni, mielőtt újabb intifádát okozna.”Néhány héttel később ismét „intifádát” provokáltak ki a messianisztikus zsidók az Al-Aksza mecset-beli akciójukkal.

Az „Al-Aksza özönvíz” elnevezésű Hamász offenzíva jelentésének áttekintése nélkülözhetetlen a jelenlegi konfrontáció megértéséhez, ugyanakkor ez igen kevés kommentárt kapott a nyugati médiában, elemzők műsoraiban.


1 Samel Landman, Great Britain, The Jews, and Palestine, New Zionist Press, London 1936; https://kupdf.net/download/great-britain-the-jews-and-palestine-samuel-landman-1936docx_5d388091e2b6f582467b5469_pdf
2 T. E. Lawrence, Seven Pillars of Wisdom, (1926) Black House Press ed., London 2013; with foreword by K. R. Bolton.
3 Teremtés 15:18
https://www.theguardian.com/world/2000/sep/29/israel
5https://www.aljazeera.com/news/2023/10/4/israeli-settlers-storm-al-aqsa-mosque-complex-on-fifth-day-of-sukkot
6 https://szentkoronaradio.com/blog/2023/10/13/nem-nem-es-nem-fejezett-le-a-hamasz-gyerekeket-fact-check/ 
7 https://www.csmonitor.com/2002/0906/p25s02-cogn.html
8 https://forward.com/culture/560201/red-heifer-third-temple-jerusalem/

Dugin: Ha az ördög civilizációja a te oldaladon áll, akkor valamit rosszul csinálsz

Alexander Dugin: eszkatologikus értelmezés nélkül a helyzet megmagyarázhatatlan

(Geopolitika.ru nyomán Szent Korona Rádió)