Tömegverekedés volt az egyik budapesti plázában

Tömegverekedés tört ki kedd este a Westend bevásárlóközpont tetőteraszán. A Metropol információi szerint egy tinédzserekből álló banda esett neki két idegen, szintén kamasz gyereknek. Etnikumról eddig nem esett szó, de a kamasz, meg tinédzser fedőjelző igen árulkodó. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Állítólag a verekedésben több több fiatal lány is részt vett, a rendbontókat egy férfi próbálta meg szétválasztani. A portál úgy tudja, a körülbelül tíz emberből álló kamasz banda azért eshetett neki a másik kettőnek, mert másképp öltözködtek. A rendőrök gyorsan a helyszínre értek és a legtöbbjüket igazoltatták, majd elvezették.

A portál megkereste a rendőrséget, hogy megtudja, mi a valóság, ők a válaszukban azt írták, hogy április 9-én este fél hatkor érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, hogy egy terézvárosi üzletközpont tetőteraszán több ember összeverekedett. A közlés szerint a rendőrök a helyszínről tizenegy embert előállítottak a VI. Kerületi Rendőrkapitányságra.

Az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a VI. kerületi nyomozók tíz embert hallgattak ki gyanúsítottként.

Könnygázzal tudták csak megakadályozni a rendőrök a cigányok tömegverekedését

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)