Egy zavart pedofil járkál szabadon Székesfehérváron szülőket zaklatva

Szerkesztőségünket több, egymástól független szülő is felkereste, hogy beszámoljanak egy ijesztő történetről: Székesfehérváron van egy zavartnak tűnő alak, aki bárhol feltűnhet a városban, és leszólítja a babakocsis szülőket, hogy nevelési tanácsokat osztogasson nekik és kövesse őket. De többen ennél súlyosabb dolgokról is beszámolnak vele kapcsolatban: mutogatta már magát kisgyerekeknek is, de mindig elmenekül és a felelősségre vonása azért marad el, mert “sárgalapos”, azaz bolond.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A zárt Facebook-csoportban tucatnyi székesfehérvári anyuka és apuka számolt be a “találkozás” élményéről. Visszatérő elem, hogy a gyermekekkel kapcsolatos nevelési tanácsokkal látja el a szülőket, ezeket mantraszerűen ismételgeti és akár követi is közben az áldozatait.

Több hozzászólás tudni véli, hogy a székesfehérvári plázában a biztonsági őrök többször helybenhagyták már, sőt, volt, hogy megkergették. Elkapni ritkán sikerül(t), de egy fotót mellékeltek róla, amikor sikerült megrángatni:

Ezen hozzászólás szerint mutogatta is már magát, egy ismert pedofilról van szó:

Kérdés persze, hogy a rendőrség miért nem tesz semmit? Hogyan fordulhat elő, hogy egy ilyen zavart figura kénye-kedve szerint garázdálkodhat?

Amint lesz fejlemény az ügyben, folytatjuk…

(Szent Korona Rádió)

Alapvető emberi jog a pedofília?

Gyermekvédelem és pedofília kérdésében a baloldalnak hallgass a neve

A HVIM “mindenki” pedofíliáját üldözi