LMBTQP neoprotestáns húsvétgyalázás, terrorban tartott női sport, transz gyerek menedékváros – Hírek Észak-Amerikából

Újabb elképesztő hírek a tengerentúlról. Amerikában és Kanadában már nagyon nincs rendben semmi. Szent ünnepek meggyalázásától a mindennapi normális élet ellehetetlenítéséig van itt már minden. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

LMBTQP-showwal gyalázzák a húsvétot a neoprotestánsok

A kanadai Calgary egyik gyülekezete “DRAG Me to Church” elnevezésű rendezvényével egy “minden korosztály számára ajánlott drag show”-t rendez húsvét vasárnapja alkalmából: Mit jelent ma a transzformáció?” címmel. Március 31. egyben a transzneműek nemzetközi láthatósági napja is”.

Az eseményt a Calgary Unitáriusok szervezik, egy olyan csoport, amely a saját oldalán azt írja, hogy “inkább az értékek, mint az egy hitvallásban vagy dogmában való hit egyesít”.

“Nem számít, hogy milyen hagyományból származol, garantálom, hogy a közösségedben vannak olyan emberek, akik a 2SLMBTQIA+ spektrumon azonosítják magukat – akár szabadon kimondják, akár nem” – mondta Samaya Oakley, a Calgary Unitárius csoport vezetője. “Ha valóban olyan emberek vagyunk, akik hisznek a jóságban és az eredendő szeretetben, ami ebben a világban létezik, akkor ezt kiterjesztenénk azokra az emberekre is, akik ezen a spektrumon vannak.”

Transz gyermek menedékvárost hoznak létre

Kedden Sacramento városi tanácsa a transzneműként azonosított személyek – köztük kiskorúak – számára szent várossá nyilvánította a települést. A város már eddig is menedékhely volt az illegális bevándorlók számára.

A határozat kimondta: “Kalifornia élen jár a transzneműek ellátáshoz való hozzáférési jogainak védelmében, de országszerte számos állam az ellenkező irányba halad. A jövőbeni jogszabályokra készülve, amelyek kriminalizálhatják a nemi hovatartozást megerősítő ellátást nyújtó vagy azt kereső személyeket, és tekintettel a tanácsnak az egyenlőség és a befogadás kinyilvánított értékeire, fontos, hogy Sacramento városa proaktív módon megerősítse a transzneműek jogai és a transzneműek egyenlő védelme iránti elkötelezettségét azzal, hogy menedékvárosnak és a transzneműek biztonságát nyújtó helynek nyilvánítja magát.”

Továbbra is maga alá gyűrik a transzjogok a női sportot

Egy transz-azonosított, biológiailag férfi győzött a 2024-es amerikai súlyemelő Masters Nationals versenyen a női kategóriában, amelyet március 21. és 24. között rendeztek a nevadai Renóban.

Az 57 éves Vicki Piper a női 76 kilogrammos súlycsoportban végzett az első helyen, az Instagramon azt írta, hogy mindkét emelése személyes versenyrekord volt. A súlyemelés sportágban az emelők két emelést végeznek: az elkapást és a tisztánrántást, és mindkettőből a legnehezebb emelés számít bele a sportoló végső összteljesítményébe.

Kötelező lesz a buzeránsok történelméről tanulni az USA-ban

Nem lehet buzivá nevelni? A jenki fiatalok negyede már LMBTQP-személy

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)