Unokaöccséről készített pornográf felvételeket egy budapesti buzeráns pedofil

Egy nemzetközi jelzés alapján kezdtek el nyomozni a magyar rendőrök. A gyanú szerint egy férfi olyan felvételeket osztott meg a darkweben, amelyeken gyerekek szexuális kizsákmányolása látszik. Mindezt egy olyan oldalon tette, ahová pedofilok járnak. A férfit nem sokkal később azonosították, és elfogták. Ekkor jött a kegyetlen felismerés: a pedofil férfi a felvételeket többségét a testvére 7 éves gyerekéről készítette – írja az Origo. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A felvételeket a rendőrök már azelőtt elemezték, hogy a férfit elfogták. Az azonban csak az elfogás után derült ki, hogy a pedofil férfi a legtöbb videót a saját unokaöccséről, vagyis a testvére hétéves fiáról készítette.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a férfi másik két kiskorú családtagjáról is készített hasonló felvételeket. Ezeket évekig gyűjtögette és feltehetően többször osztotta meg a darkweben.

A rendőrök számítástechnikai eszközöket és adathordozókat foglaltak le tőle, amelyeken

több ezer, kisgyermekekről készített szexuális jellegű felvétel volt.

Most azt is vizsgálják, hogy ezek hogy kerülhettek hozzá, illetve azokat ki és mikor töltötte fel a darkwebre.

A 32 éves budapesti férfit március 5-én, otthonában fogták el, és szexuális erőszak miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és kérték a letartóztatását, amit azóta a bíróság el is elrendelt.

A rendőrök az esetről értesítették a gyámhatóságot, de a kisgyereket nem emelték ki a családjaikból, szüleiknél biztonságban vannak.

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)