Így kínozzák a gázai orvosokat a zsidók!

A gázai övezetben lévő Hán-Júnisz település Nasszer korházának átkutatása közben orvosokat és ápolókat ejtettek foglyul a kegyetlen zsidó terroristák. A BBC riportjából kiderül, hogy milyen kegyetlen és embertelen módon bánnak az izraeli katonák a civilekkel.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az érintettek beszámolói szerint fizikailag bántalmazták és órákig térdepeltették őket, hideg vizet zúdították rájuk, a szemüket bekötötték, és arra kényszerítették őket, hogy vetkőzzenek alsóneműre.

Az egyik orvos a BBC-nek elmondta, hogy az izraeli katonák egy hétig őrizetben tartották, szájkosaras kutyákat uszítottak rá, és eltörték egyik kezét.

Az incidensről február 16-án titkos videófelvétel készült, amely eljutott a BBC-hez. A felvételen alsóneműre vetkőztetett, térdeplő, kezüket a tarkójukon összekulcsoló emberek láthatók.

A kórház igazgatója a BBC-riportban elmondta, hogy aki csak a fejét megmozdította, azt az izraeli katonák megütötték.

Az izraeli hadsereg azzal indokolta a kórházban végrehajtott műveletet, hogy értesülései szerint a Hamász fegyveresei tartózkodtak az épületben.

A hadsereg a BBC-hez eljuttatott nyilatkozatában hangsúlyozta: őrizetbe vételek során gyakorta szükségessé válik, hogy a terrorcselekmények gyanúsítottjai átadják ruházatukat, amelyet a katonák átvizsgálnak annak megállapítása végett, hogy az őrizetesek nem rejtegetnek-e robbanószerrel megtöltött öveket vagy egyéb fegyverzetet.

Az izraeli fegyveres erők közleménye szerint az őrizetesek nem kapják vissza azonnal ruházatukat, mivel a vizsgálatnak alávetett öltözetek “ellenséges célokra használható eszközöket”, például késeket rejthetnek.

Az izraeli hadsereg a nyilatkozatban tagadta, hogy bántalmazták volna a kórház személyzetének tagjait.

David Cameron brit külügyminiszter a londoni parlamenti felső kamarájában, a Lordok Házában tett keddi nyilatkozatában rendkívül felkavarónak nevezte az izraeli eljárásról nyilvánosságra került felvételeket. Cameron kijelentette: végére kell járni ennek az incidensnek, ki kell deríteni, hogy pontosan mi történt, és “válaszokat kell kapnunk az izraeliektől”.

Andrew Mitchell külügyminiszter-helyettes ezzel egy időben, a londoni alsóházban felszólalva a BBC-riportban foglaltak teljes körű és alapos kivizsgálását sürgette.

A Hezbollah ismét megrakétázta a cionista terrorállamot!

“Tömeges gyermekgyilkosság önvédelemből?” – Mi Hazánk a Fidesz által bojkottál török-palesztin konferencián

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)