Amelyik kutya ugat, nem harap: visszaszívták a lemondásukat a kutyavezetők

Csak nyüszítésnek és üres csaholásnak tűnik így utólag, hogy a kutyapártos, hajléktalan külsejű kutyák lemondtak a társkutyaságról. Most visszacsinálják lemondásukat a párt éléről. A pártokrácia bohózatában újabb felejthető fejezet…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Kétfarkú Kutya Párt rendkívüli taggyűlése hétfőn este megerősítette társelnöki pozíciójában Kovács Gergelyt és Döme Zsuzsanna Suzit.

A párt Terdik Roland, MKKP; kommunikációs vezetője levélben tudatta a 24.hu-val, hogy a két társelnököt 54 igen, 1 nem szavazattal és 1 tartózkodással erősítették meg pozíciójában.

A társelnökök nem vettek részt a szavazásban.

A levél szerint a tagság most már támogatta azt is, hogy Kovács Gergő induljon a XII. kerületi polgármester-jelölti előválasztáson, ezt 53 igen, 4 nem szavazattal és 0 tartózkodással szavazták meg.

Terdik szerint a taggyűlés eredményeként a társelnökök maradnak társelnökök.

Kovács és Döme vasárnap mondott le a Párt (így nagybetűvel írták a 24.hu-nál!) éléről, miután, hogy közzétették, hogy Kovács Gergely pártelnök a belső viták miatt mégsem indul a polgármesteri posztért a XII. kerületben. Kovács ekkor a párt zárt Facebook-csoportjában közölte: Döme Zsuzsanna társelnökkel, ferencvárosi alpolgármesterrel együtt lemondanak a párt vezetéséről. A döntést azzal indokolta, teljesen mást gondolnak a párt jövőjéről, mint a többség. Számára ez derült ki abból, hogy a tagság nem támogatta a részvételét a hegyvidéki ellenzéki előválasztáson.

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Szomorú hír: Lemondtak a társkutyák a kutyák éléről