Alacsonyan repkedtek a cigányátkok a bírósági ítélethirdetés után

Az átokkal csak az a baj, hogyha valaki rosszat kíván a másik embernek, az visszaszáll az átkozódóra, ezért jobb ezektől a cigány praktikáktól tartózkodni. Most azonban a ,,Kakas” hozzátartozója nem bírta magábatartani, és jól megszórta cigányátokkal az egész bíróságot. Az ügyészek fejére is úgy hullott a rossz kívánság a népes rokonságtól, hogy azt maguk sem akarták elhinni.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Még nem jogerős a ítélet, de alig több mint tizenöt évvel a meggyilkolása után igazságot szolgáltattak egy 79 évesen megölt csépai asszonynak.

A Szoljon emlékeztet, 2008. november 20-án este nyolc óra és 21-én hajnali négy óra között Csépán, a Béke úti házában, kegyetlenül megkínoztak és kifosztottak egy 79 éves nőt, de két év nyomozás után sem jutottak semmire, így lezárták az aktát, amit a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda 2020 tavaszán élesztett fel újra, az eredmények pedig ezúttal nem maradtak el.

Emiatt a Szolnoki Törvényszéken kedden tizenöt év fegyházbüntetésre ítélték első fokon az emberöléssel megvádolt tettespár egyik tagját, miután a büntetőügy 2022. novemberi előkészítő ülésén az első rendű vádlott – „Csávóka” – beismerő vallomást tett, ő azóta tölti a rá jogerősen kiszabott tizennégy és fél év büntetését.

A keddi tárgyalás azonban nem telhetett el botrány nélkül. A másodrendű vádlott – „Kakas” – a kezdetektől fogva következetesen tagadja a bűncselekmény elkövetését, az ő esetében indított bizonyítási eljárás most kedden elsőfokú ítélettel zárult le. A határozat szerint Kakas bűnös, és minősített – társtettesként, nyereségvágyból és különös kegyetlenséggel elkövetett – emberölésért tizenöt év fegyházbüntetést szabott ki a bíró másodrendű vádlottra. Kötelezték továbbá az elmúlt években felmerült 29 millió forint bűnügyi költség megfizetésére is.

Ekkor történt, hogy a Kakas tárgyalóteremben helyet foglaló tizenöt fős családjának egyik tagja az ítélethirdetés után hangosan átkokat szórt a bíróra és az ügyészre, illetve a vádlottat kísérő büntetés-végrehajtási őrökre is.

Az a legendás cigány gyerek szeretet: vizeletes, szaros gyerekek kutyatápon éltek

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)