Ájulásig verte az aszfaltba társa fejét a “kiemelkedően liberális” iskolában tanuló 15 éves néger lány (sokkoló videó)

Teljes erővel verte társa fejét az aszfaltba egy 15 éves néger lány Missouri állambeli iskolájuk közelében. A fehér áldozatnak kritikus az állapota.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Kritikus annak a kiskorú fehér lánynak az állapota, akinek a fejét egy verekedés során többször brutálisan az aszfaltba verték

– adta hírül a “Fox News”. Az erőszakos cselekményt egy csapat tinédzser követte el egy középiskola közelében a Missouri állambeli Saint Louis városában.

A verekedés során egy néger a földre lökött egy fehér lányt, majd többször is teljes erővel az aszfaltba verte a koponyáját, miközben áldozata láthatóan elvesztette eszméletét.

Az incidenssel kapcsolatban letartóztatták a brutális 15 éves tinilányt. Egyelőre nem világos, hogy mi vezetett a verekedéshez, meg nem erősített sajtóértesülések szerint azonban az áldozatot többször is megtámadták néger osztálytársai az iskolában.

Az iskola rövid közleményében sajnálatát fejezte ki, hogy a gyerekeket bántalmazták. A közösségi oldalukhoz fűzött kommentelés lehetőségét letiltották. Az “X”-en büszkén jegyezték meg, hogy

az iskola vezetősége elnyerte a “Sokszínűség és egyenlőség 2022 díjat”,

valószínűleg pontosan emiatt a liberális állásfoglalás miatt történhetnek meg ilyen súlyos kegyetlenségek.

A város lakossága teljesen vegyes: 46,3 százalék fehér és 43,9 százalék színes bőrű a hivatalos adatok szerint, amit a hazai cigányokkal kapcsolatos tapasztalatokból is tudhatunk, hogy jócskán átlépi a békés együttélés lehetőségének a határait.

Ahol magukra hagytuk a négereket: Haiti

Ezért ne engedj a szeretteid közelébe négereket: Idős, demens asszonyt bántalmaztak a szubszaharai gondozók

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)