Ezért ne engedj a szeretteid közelébe négereket: Idős, demens asszonyt bántalmaztak a szubszaharai gondozók

Demenciában szenvedő, 89 éves idős nagymamát bántalmaztak szórakozásból “sokszínű” gondozói. Az esetet a család rejtett kamerával rögzítette, miután panasztételüket nem vették komolyan – írta meg a Magyar Jelen.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Igen megrázó történetet osztott meg a sajtóval egy brit család. Idős, 89 éves, demenciában szenvedő nagymamájukat nem tudták gondozni, ezért a wolverhamptoni idősek otthonának gondozóira bízták, szakszemélyzetre – legalábbis ők azt hitték. Mivel törődtek az idős családtaggal, gyakran látogatták, és 2020 februárjától kezdve azt tapasztalták, a nagymama viselkedése megváltozott. Tartózkodóvá, agresszívvá, sőt, kifejezetten ellenségessé vált, aki minden érintésre rosszul reagált.

A család az idős asszony testét sötét zúzódásokat és egyéb sérüléseket fedezett fel. Azonnal jelentették az esetet a wolverhamptoni otthonnak, ám azok gyakorlatilag elhajtották őket, mondván, biztosan nem a gondozók hibájából szerezte azokat.

Ők azonban nem hagyták annyiban a dolgot, és egy rejtett kamerát szereltek fel az idős rokonuk szobájában, amely aztán rögzítette az elképesztő bántalmazást, amit maximum antiszociális, mélyigénytelen elemek képesek elkövetni.

A kamerák mintegy négy napnyi anyagot rögzítettek, amin jól látható, a néger ápolók napi szórakozása az idős nagymama bántalmazása. Lökdösik, rángatják, a lábánál fogva felemelik, miközben a magatehetetlen asszony segítségért kiált. Mikor át kellett öltöztetniük, erőszakkal lefogták, lerángatták róla a ruhát, és folyamatosan “undorítónak” nevezték.

Egy másik felvételen az látható, ahogyan megragadják a 89 éves asszonyt, gúnyolódnak rajta, majd párnával fejbe vágják.

Az ötgyermekes családanya az angol lapoknak elmesélte, mikor rábízták az ápolókra a nagymamát, álmukban sem gondolták volna, hogy ezt művelik majd ott vele. Arról nem is beszélve, hogy hiába jelentették az esetet, az idősek otthona vezetése egyszerűen nem vette őket komolyan, holott az idős asszony egész testét zúzódások borították, az álla elfeketedett, szemén monokli éktelenkedett.

A felvételeket látva pedig “összetört a szívük”. A bizonyítékokkal a kezükben bírósághoz fordultak, és hosszas tárgyalás után a bántalmazókat el is ítélték. (A bántalmazások 2020-ban kezdődtek, ám a bíróság csak 2023 decemberében hozott ítéletet – mindezt úgy, hogy mindent videófelvételekkel tudta bizonyítani.) Az ítélethozatal után nem sokkal az idős asszony elhalálozott.

A bizonyítékokkal a kezünkben a családtagok a rendőrséghez fordultak, akik hamarosan előállították a 33 éves Ame Tunkarát, a 43 éves Morounranti Adefilát, a 39 éves Danny Ohent, és a 49 éves Bridget Aideyant.

A szélsőliberális brit bíróságon az elkövetők bőrszíne minden bizonnyal mentő körülménynek számított, hiszen a 4 gondozó bántalmazó összesen 18 hónap börtönbüntetést kapott. Tunkara és Adefila 4 hónap börtönbüntetést kapott, Ohen és Aideyan pedig 6, illetve 4 hónap letöltendőt. Ennyi jár Angliában egy magatehetetlen, demens asszony bántalmazásáért, aki alig egy héttel az utolsó ítélethirdetés után elhalálozott.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Emberi jogokért harcoló négert vettek őrizetbe gyermek megrontás vádjával

Nem tetszett neki az ítélet, ezért összeverte a bírónőt a néger bűnöző a tárgyalóteremben

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)