Toroczkai László: Ukrajnából származó hamis mézet osztogatott a kormány a gyerekeknek

Hivatalos laborvizsgálat alapján kiderült, hogy Ukrajnából származó hamis mézet osztogatott az Agrárminisztérium a gyerekeknek, és a kórházakban – derül ki Toroczkai László videójából.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A magyar méhészek óriási bajban vannak, ugyanis nem tudják versenyképes áron piacra dobni a mézet az Európai Unióban.  Ezzel szemben az Agrárminisztérium az olcsó hamis kínai vagy ukrán mézet importál az országba, és azt osztogatja. Mindez tönkreteszi a magyar méz piacát, és 25 ezer magyar méhész család kerül válságba.

A Mi Hazánk Mozgalom Elnöke, Toroczkait László vizsgálat alá vette azt a mézet, amit az Agrárminisztérium a gyerekeknek osztogatott a Margit-szigeten. Ahhoz a brémai laborhoz fordult, amelyet az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elismer. A vizsgálat megdöbbentő eredményekkel zárult.

Mindeközben a kormány arra hivatkozik, hogy hiány van a magyar mézből, mégis hivatalos úton engedélyezi az ukrajnai méz behozatalát Magyarországra.

@toroczkai.laszlo 🍯 Milyen mézzel eteti a kormány a magyar gyerekeket? #hamis #méz #méhészek #méhek #kormány #kormányváltás #parlament #országgyűlés #mihazánk #toroczkai #magyarország #fyp #foryou #nekedbe ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Brüsszelnek jobban számít Kijev, mint az európai gazdák

( Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)