Bécs: 12 éves kislányt erőszakolt meg hónapokon át egy multikulti banda – A mainstream média cenzúrázza az elkövető származását

Egy 17 főből álló migránsbanda, melynek több fiatalkorú tagja is volt, többször megerőszakolt egy 12 éves kislányt, hónapokon keresztül.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A rendőrség állítólag csütörtök reggel egy összehangolt akció keretében 17 gyanúsítottat fogott el. A legtöbb feltételezett erőszaktevő állítólag török és “bolgár” migrációs háttérrel rendelkezik. Néhányan közülük állítólag mindössze 13 évesek.

A 12 évesek megpróbáltatásai állítólag 2023 elején kezdődtek. Ártalmatlan tinédzserkapcsolatnak indult, ami szexuális erőszakkal, fenyegetéssel és zsarolással végződött. Különösen rossz: a nemi erőszakokat okostelefonokkal is lefilmezték.

A lányt állítólag a barátja szexuális aktusra kényszerítette, majd továbbadta a barátai között. Állítólag akár nyolc elkövető is részt vett a többszörös csoportos nemi erőszakban – a jelek szerint néha még nyilvános helyeken is, például a bécsi főpályaudvar parkolójában.

A lány csak hosszú hezitálás után, szégyenérzetből és a mobiltelefonos videókkal való zsarolás miatt vallotta be ilyen későn az édesanyjának.

A 17 gyanúsított szokás szerint azt állítja, hogy a szex megegyezéses volt. A lány is azt állította, hogy 14 éves. Teljesen érthetetlen: az állítólagos erőszaktevőket – a szokásoknak megfelelően – kihallgatásuk után szabadon engedték és vádat emeltek ellenük. A feltételezett elkövetők akár öt év börtönbüntetésre is számíthatnak. Elméletileg.

Az osztrák baloldali mainstream média (mint például az “ORF” vagy a “Standard”) továbbra is cenzúrázza az elkövetők migráns származását.

Ezek a fiatal férfiak és fiúk állítólag migrációs hátterű “osztrákok”, két szíriai, egy olasz, egy “szerb” és egy “bolgár”, akik mindannyian a bécsi főpályaudvar közelében lévő nagy parkban lógtak. Összesen 17 ember ellen folyik nyomozás, de közülük csak egy 19 éves, nagykorú.

Pénteken egy újabb megdöbbentő részletre derült fény: Egy alkalommal még egy szállodai szobát is kibéreltek, ahol a rendőrség szerint több fiú bántalmazta a lányt. A lányt áprilisban egy 16 éves szíriai tinédzser is megerőszakolta.

Botrányos hallgatás Bécs vörös polgármesterétől és a baloldali zöld kormánypárti politikusoktól

Az osztrák “eXXpress” most minden párt politikusait és Michael Ludwig (SPÖ) bécsi polgármestertől kért nyilatkozatot. Eddig azonban nem érkezett válasz.

A bécsi FPÖ a büntethetőségi korhatár 12 évre való leszállítását követeli:

“Botrányos, hogy a feltételezett erőszaktevőket ismét szabadon engedték, és viszonylag enyhe büntetés vár rájuk. A jelenlegi jogi helyzet szerint az elkövetőket védik, nem pedig az áldozatot. A lány megszégyenítése, hogy a gyanúsítottak szabadlábon vannak, és bármikor elkövethetnek újabb bűncselekményt”.

– mondta Dominik Nepp, a bécsi FPÖ vezetője. Majd folytatta:

“Ha a gyilkosok, erőszaktevők vagy rablók csak fiatal koruk miatt menekülnek meg a szigorú büntetéstől, és az áldozatnak emiatt egy életen át tartó mártíromságot kell elszenvednie, akkor az egy végzetes jelzés. Az egész társadalomban konszenzusra van szükség a szigorúbb törvények mellett”.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Döbbenetesen megugrott a migránsbűnözés Ausztriában

(UNSER MITTELEUROPA nyomán Szent Korona Rádió)