Újabb antifa terrorista siratja tele a sajtót anyukával és apukával

Magyarországra utazni és “neonácikat” összeverni – ezt egyedül is meg tudják csinálni. De amikor a saját cselekedeteiknek rossz következményei lehetnek, akkor inkább anyut és aput küldik előre.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az olyan militáns német baloldali szélsőségesek, mint Clara Judith Wittkugel (23) attól félnek, hogy ugyanarra a sorsra juthatnak, mint az olasz terrorista társuk Ilaria Salis.

A képek bejárták az egész világot: Ilaria Salist (39) egy budapesti tárgyalóterembe vezették, kezét és lábát megbilincselve, egy rendőrnő láncon tartotta. Az olasz terrorista csaknem egy éve van ott előzetes letartóztatásban. Ha elítélik, akár 24 év börtönbüntetés is vár rá.

Ez a forgatókönyv Clara Judith Wittkugelt is érintheti. A hamburgi lakost Salishoz hasonlóan azzal vádolják, hogy 2023. február 11-én kilenc neonácinak kikiáltott civilt megsebesített, közülük hatot súlyosan.

Wittkugel, aki valójában Lipcsében tanul, és kilenc másik szászországi és türingiai baloldali szélsőséges fiatalt nemzetközi elfogatóparancs alapján köröznek. De már 13 hónapja bujkálnak az igazságszolgáltatás és a rendőrség elől. Most néhányan közülük fel akarják adni magukat – de csak egy feltétellel.

Wittkugel szülei a Hamburger Morgenpostban követelik: ne adják ki Magyarországnak lányukat.

“Szülőként tisztességes és alkotmányos eljárást követelünk gyermekünknek. És ezt egy baloldali, antifasiszta Orbán Viktor jobboldali populista Magyarországán biztosan nem fogja megkapni”.

A szülők érvelése: nem néznék tétlenül, hogy lányuk 15, 20 vagy még több évig “sínylődjön” egy magyar börtönben – és nincs együttérzésük azzal, hogy a bűnüldöző hatóságok azt a látszatot keltenék, hogy egy terrorszervezet tagjaival, egy “RAF 2.0-val” van dolguk.

Civileket csoportosan hátulról megtámadni, egy másik országban van bátorságuk, a következményekkel szembenézni már nem éppen. Az adott állam lejáratásán kívül jobb érvük meg úgy látszik, nincsen. Reméljük minél hamarabb rácsok mögött tudhatjuk őket, s olyan körülmények közé kerülnek, mint amiről cikkeztetnek.

Rács mögé minden szélsőbaloldali terroristát!

Üzent az antifa-terrorista: Szijjártó ne szóljon bele az ügybe!

Szegény terrorista még videóhívással is tarthatja a kapcsolatot a külvilággal

(Bild nyomán Szent Korona Rádió)