Börtönt a transzlobbista tanároknak?

Egy Missouri állambeli republikánus képviselő olyan törvényjavaslatot terjesztett elő, amelynek elfogadása esetén bebörtönözhetnék azokat a tanárokat, akik támogatják a transznemű diákokat „társadalmi nemváltásukban”.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Jamie Ray Gragg amerikai republikánus képviselő a múlt héten terjesztette be a 2885. számú képviselőházi törvényjavaslatot, amely alapján büntetnék azokat a tanárokat, akik támogatják egy transznemű diák társadalmi nemváltoztatását – írja a Newsweek.

HA A TÖRVÉNYJAVASLAT TÖRVÉNYERŐRE EMELKEDIK, A DIÁKOK NEMVÁLTÁSÁT TÁMOGATÓ TANÁROK AKÁR 10 EZER DOLLÁROS PÉNZBÍRSÁGRA VAGY BÖRTÖNBÜNTETÉSRE IS SZÁMÍTHATNAK, ÉS SZEXUÁLIS BŰNÖZŐKÉNT REGISZTRÁLHATJÁK ŐKET.

Az Amerikai Polgárjogi Unió (ACLU) szerint a 2024-es törvényhozási évben eddig legalább 471 LMBTQP-ellenes, normalitáspárti törvényjavaslatot nyújtottak be.

Gragg törvényjavaslata alapján azokat a tanárokat büntetnék, akik anyagi vagy informális támogatást nyújtanának a “transznemű” diákok nemváltási folyamatához.

GRAGG A NEWSWEEKNEK VASÁRNAP ADOTT INTERJÚJÁBAN ÚGY NYILATKOZOTT, HOGY A TÖRVÉNYJAVASLATOT A GYEREKEK, A CSALÁDOK ÉS A TANÁROK VÉDELMÉBEN NYÚJTOTTÁK BE.

Arról is beszélt a képviselő, hogy elérkezett az ideje, hogy megakadályozzák az iskolákba beszivárgott liberális aktivisták beavatkozását az oktatási rendszerbe.

Biztosítanunk kell, hogy tanáraink, azok, akik az életüket azzal töltik, hogy segítsék gyermekeinket a fejlődésben és a világra való felkészülésben, a tanításra koncentrálhassanak

– mondta.

Az LMBTQP valódi arca: a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő lobbiszervezetekről (V. rész)

Az LMBTQP valódi arca: Deviáns véleménydiktatúra az oktatásban (IV. rész)

(Index nyomán Szent Korona Rádió)