Nem hittük volna, de ez is bekövetkezett: Pottyondynak igaza van!

Van ez a végtelenül irritáló, kretén, Pottyondy Edina, aki egyébként Puzsér volt felesége. Amikor hallgatja az ember, akkor menekülne és nem győzi gyorsan bezárni a videóit, ha véletlenül valahol belebotlik. Szerencsére most írt, nem cinikusan, magas lóról oktatott egy videóban. A magyar társadalom állapotát jól mutatja, hogy ezúttal neki van igaza és megdöbbentő, de ő védi meg a kultúrát a primitív fogyasztóktól.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Pottyondy Edina is megszólalt az Operaház büfébotrányával kapcsolatban:
“Nekem amúgy a halálom ez a mindenhol zabálás. A Dumaszínházban azért nem mentem át a klubhelyszínről a színházba, mert ott az előadás alatt folyamatosan eszik a közönség. És még a kicsi helyen lévő büfés is bepróbálkozott, hogy ugyan már tartsak szünetet a 75 perces előadásban, mert akkor több piát tud eladni. Olyan rámenősen magyarázta, mintha teljesen hülye lennék, hogy nem látom be, ez a stand-upom végső értelme.
A mozikban is gyűlöletes a csámcsogás, néha már én is zabálom a popcornt, mert egyébként elviselhetetlen a rágás zaj. Mintha bélpoklos tengerimalacokkal lennék összezárva 2500 forintért.
És ahelyett, hogy a magaskultúra fellegváraiban irtanák ezt a konzumidióta zabálós hisztériát, az Operaházat vezető gyökér képes kettévágni a Carmina Burana-t, hogy növelje a büfé bevételét. Már várom Orbán évértékelőjének félbevágását, hogy kolbászos katonákat szolgáljanak fel két nemzethalál-riogatás között, esetleg a focimeccsek is állhatnának 4/4-ből. Ja nem! Azért vannak szent dolgok, ellentétben a Carmina Burana-val.
Anno a mosonmagyaróvári Kossuth gimiben Angéla tanárnő énekóráin kussban, kaja és pia nélkül kellett végighallgatni klasszikusokat, és 16 éves kamaszként kibírtuk. Mondjuk Angéla tanárnő kultúrát akart átadni, és nem szendvicset meg kávét eladni…”
(Szent Korona Rádió)