III. Nemzeti véradás Esztergomban – irányított vér Milánnak

Hagyományosnak mondható véradás lesz ismét Esztergom-Kertvárosban a Betyárbástyában. A szervezők elmondása szerint idén is sajnálatos apropója van az eseménynek: az egyik hagyományőrző betyár unokájának, Milánnak folyamatos vérellátásra van szüksége. A prominens nemzeti szervezetek természetesen idén is csatasorba állnak. Te ott leszel?

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Idén ez már a harmadik lesz a sorban, tehát már jól bejáratott eseményről beszélhetünk. Első alkalommal szimplán jó szándék volt a megindítója, de a soron következő években már célirányos segítségnyújtás köré szerveződött a Tábori Betyárok és a Betyársereg esztergomi klánja által megálmodott és életre hívott Nemzeti Véradás. Egyik szemünk sír, a másik nevet. Sajnálatos, hogy először egy fiatal lánynak, idén pedig egy kisfiúnak kell irányítottan vért adni, ugyanakkor jó látni, hogy micsoda összefogás van amikor nagy a szükség.

“Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé.” Böjte Csaba

Gyere, add a véred Milánért! – szól a felhívás.

Egyszer megcsináltuk az I. Nemzeti Véradást 2022-ben. 150 ember életét mentettük meg. Aztán megcsináltuk a II. Nemzeti Véradást, irányított formában Fanni érdekében 2023-ban. Csináljuk meg a III. Nemzeti Véradást 2024-ben is, Milánka gyógyulása érdekében!

Időpont: 2024.04.27. Gyülekező: 08:00

Helyszín: Aranykorsó Betyárbástya, Esztergom, Damjanich utca 45.

Elérhetőség: Tóth István +36705276672

Amit magaddal kell hogy hozzál: személyi igazolvány, lakcímkártya, TB kártya.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Vér folyt Esztergomban… Fanniért

Az esztergomi betyárok szerint vér fog folyni március 4-én

(Szent Korona Rádió)