A Dunában találták meg a januárban eltűnt nő holttestét

A csepeli rendőrök a Dunában találták meg holttestét annak az idős nőnek, akit több mint egy hónapja nem láttak, miután január 29-én fejsérüléssel kórházba szállították, ahonnan másnap saját felelősségére távozott. Az ügyben nem merült fel idegenkezűség.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy hónapja látták utoljára szerettei Idát, az idős, beteg asszonyt, akit a Dunában találtak meg a csepeli rendőrök. Az asszony a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Jánoshidán élt, de több mint egy hónapja nem adott életjelt magáról. A család utolsó információja szerint január 29-én fejsérüléssel szállították be a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházba, ahonnan másnap saját felelősségére távozott, de nem ment haza.

A nőnek nem először veszett nyoma, de legkésőbb a nyugdíj megérkezésére hazatért, ám most nem így történt.

Családja mindenhol kereste, mivel úgy tudták, hogy az utolsó eltűnésekor a Boráros téren és a Kelenföldi pályaudvar környékén bukkant fel, és éjszakánként melegedőkben húzta meg magát, ezért leginkább erre a környékre koncentrálták a kutatásukat.

A beteg jánoshidai asszony magas fokú agysorvadásban szenvedett. Feltehetően eltűnéseinek köze volt a betegségéhez. A rendőrök Csepelen, a Gubacsi hídnál, a Dunában találtak rá a nő holttestére. Rejtély, hogy került oda az asszony, de idegenkezűség az ügyben nem merült fel.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Afrikai néger lőhetett rendőrökre Iharosberényben?

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)