Színjáték, vagy komoly szándék? Magyar Péter politikus lesz

Úgy fest, politikai ambíciók fűtik Varga Judit volt férjét, Magyar Pétert, aki mostanában azzal vált ismertté, hogy kemény kritikákat fogalmazott meg a kormányzattal kapcsolatban. A legfrissebb információk szerint már pártalapításon dolgozik a Diákhitel Központ korábbi vezetője.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Pártalapításon dolgozik, és már az idei európai parlamenti választáson is indulna Magyar Péter – értesült a 444.

A lap több különböző forrásra hivatkozva arról ír, hogy Varga Judit volt férje, aki mostanában azzal vált ismertté, hogy rendre kemény kritikát fogalmazott meg a nyilvánosságban a jelenlegi kormányzattal szemben. Legutóbbi interjújában már beszédes volt, hogy visszatáncolt korábbi kijelentéseiből és már majdnem bocsánatot kért.

Magyar Péter már lázasan keresi a szövetségeseket egy új politikai formáció megalakításához. A 444 értesülései szerint ehhez egy már meglévő, bejegyzett kis pártot is felhasználna, amellyel a közelgő EP-választáson is megmérettetné magát.

A lap szerint Magyar Péter leendő pártjába Simicska Lajos is beszállna finanszírozóként, Varga Judit volt férje ugyanakkor ezt tagadta a 444-nek adott válaszában. Mint írta: „Simicska Lajos nem keresett, vele soha nem beszéltem.”

AZT UGYANAKKOR NEM CÁFOLTA, HOGY EGY ÚJ PÁRT FELÉPÍTÉSÉN DOLGOZIK.

Varga Judit volt férjét mostanában sok kritika érte a kormánypárt oldaláról a jelenlegi hatalmat bíráló kijelentései miatt. Egyesek azt vetették a szemére, hogy Magyar Péter egy sértődött ember, akit frusztrált, hogy nem őt, hanem a feleségét kérték fel kormányzati szerepre, ezért szállt most bele a kormányba a kegyelmi botrány kirobbanásának ürügyén.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Rogánnak mennie kell! Üzeni Varga Judit exférje, aki kitálalt a Fidesz belső viszonyairól

Újabb Magyar Péter interjú készült, de ez már csak egy “tompítása” az eddigieknek