Titkosszolgálati tanácsadót vesz fel Orbán

A napokban több cikkben is foglalkoztunk azzal a valószínű forgatókönyvvel, hogy a külföldi titkosszolgálatok szorosan együttműködnek egyes hazai baloldali újságírókkal, akik aztán ,,kiderítenek” olyan információkat, mint amilyen Novák Katalin ,,pedofilbotránya” is volt. Túl sok véletlen egybeesés mutatkozott a téma kapcsán – számolt be Barcsa-Turner Gábor is a Válaszcsapás nevű videóblogjában. Most úgy tűnik Orbán Viktor is bekeményít, és ezen fenyegetést komolyan véve nagyobb figyelmet fordít ezen befolyásolási kísérletekre.

Támogasd adód 1%-ával az LMBTQP-lobbi ellen küzdő HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy hétfőn benyújtott törvénymódosító javaslatból kiderült, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ezentúl nemzetbiztonsági főtanácsadót nevezhet ki, akinek részletes feladat- és hatáskörét a kormány rendeletben állapítja meg.

Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter hétfőn törvénymódosító javaslatot nyújtott be, amelyből kiderült, hogy ezentúl a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadót nevezhet ki.

A miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója a polgári nemzetbiztonsági és hírszerzési tevékenységet, rendészeti, bűnmegelőzési, bűnügyi, közbiztonsági feladatokat, valamint honvédelmi kérdéseket illetően tanácsával, illetve véleményével segíti a miniszterelnök, továbbá a kormány tevékenységét és döntéseinek előkészítését.

Mint írják, a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója

  • az általános politikai koordinációért felelős miniszter rendelkezése szerint, az általános politikai koordinációért felelős miniszter irányítása alá tartozó költségvetési szerv tekintetében gyakorolja az irányítási jogokat, valamint

  • figyelemmel kíséri a kormány által meghatározott költségvetési szervek tevékenységét.

 

A titkosszolgálatok és hatóságok mulasztása miatt randalírozhatott az Antifa Budapesten?

(Index nyomán Szent Korona Rádió)