Nem leszek bűnrészes egy népirtásban – felgyújtotta magát egy amerikai katona

“Az Egyesült Államok légierejének aktív tagja vagyok. És többé nem leszek bűnrészes a népirtásban. Egy szélsőséges tiltakozó akcióra készülök. De ahhoz képest, amit az emberek megtapasztaltak Palesztinában a gyarmatosítóik által – ez egyáltalán nem extrém.” – mondta az amerikai légierő egyik aktív tagja, és felgyújtotta magát Washingtonban a tegnapi napon, az izraeli nagykövetség előtt.

Támogasd adód 1%-ával a cionizmus ellen harcoló HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Élőben közvetítette a 25 éves Aaron Bushnell az akcióját. A nagykövetség kapujánál letette a kameráját a földre, és a kapu elé állt a USAF egyenruhájában. Leöntötte magát gyúlékony folyadékkal, felkiáltott, hogy “szabad Palesztina!”, majd eldobta a kannát. Egy biztonsági őr ment oda Bushnell-hez, és megkérdezte, szüksége van-e segítségre, de nem válaszolt neki. Bushnell felgyújtotta magát és négyszer kiáltott fel: “szabad Palesztina” – ordította.

Csak üvöltött, feltehetően fájdalmában, utána utoljára még kimondta elcsukló hangon, hogy “szabad Palesztinát”. Nem sokkal később a földre rogyott. Az őr telefonált segítségért. Miközben lángolt, egy kretén rendőr közeledett felé célra tartva Bushnellre és többször megparancsolta neki, hogy “feküdjön a földre”. Ez végül megtörtént, mivel összeégett, aztán összeesett, de ő továbbra is fegyvert szegezett rá…

Több rendőr is kiérkezett a helyszínre, próbálták eloltani az égő testet. A helyi kórházba szállították, de meghalhatott (halálát nem erősítették meg, de a felvételek alapján nagyon súlyos sérüléseket szenvedett).

Az eredeti felvételeket azóta törölték az internetről. Itt látható egy kitakart verzió:


(Szent Korona Rádió)

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Nemzetközi Bíróság szerint Izraelnek lépéseket kell tennie Gázában a népirtás megelőzésének érdekében

Izrael csicskása: Szijjártó Hágában állt ki a népirtás mellett