Ájultra verte lánya iskolatársát a cigányasszony (+18 videó)

Egy árulkodás miatt érkezett a teljes joggal cigánynak feltételezhető anyuka az ócsai iskola elé, ahol elkapta a lányával összetűzésbe keveredő 14 éves iskolatársát és ájulásig verte. Az esetet még szörnyűbbé teszi, hogy az áldozat édesapja hívásban volt lányával miközben az eset történt így végig hallgatta a történteket.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy őrjöngő nő fejbe rúgta, és a hajánál fogva cibálta lánya iskolatársát, aki már a földön feküdt. A gyerek, miután feltápászkodott, elájult. Valószínűleg sejthette hogy baj lesz, mert ahogy kiért az iskolából, és meglátta a rá váró diáktársa anyját, ijedtében felhívta az édesapját – mesélte az RTL Híradónak a megvert lány apukája.

Hallottam a telefonban, hogy elkezdik verni a lányomat. Azonnal értesítettem az osztályfőnökét, telefonáltam neki az iskolába, hogy rohanjon ki, mert megverik a lányomat. Ők azonnal kirohantak

– mesélte a férfi, aki feleségével azonnal elindult a lányukhoz.

Az apa azt mondta, mire odaértek, már magánál volt a lány, és hamarosan a mentők is megérkeztek. Lánya agyrázkódást szenvedett, de már jobban van, 24 órás megfigyelés után kiengedték a Heim Pál Gyermekkórházból. A lelki trauma feldolgozásában pszichológus segít majd neki.

Az apa szerint a két lány között korábban nem volt kapcsolat, és állítólag azért vesztek össze, majd verekedtek az utcán, iskola után, mert a gyereke szólt az egyik tanárnak, hogy elektromos cigaretta van a másik lánynál.

A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Cigány leleményesség – bújócskáztak a rendőrökkel

Cigányok támadtak egy vállalkozóra Csörögön

(Index nyomán Szent Korona Rádió)