Cigány leleményesség – bújócskáztak a rendőrökkel

A bújócskában a cigányoknak nincs párja. Pláne, ha a rendőrök elől kell elrejtőzni, akkor a kreativitásuknak csak a csillagos ég szabhat határt. Persze a rendőrök sem kezdők már a bújócskában, így azért nincs könnyű dolguk. Aki bújt, aki nem, megyünk!

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A Pest vármegyei rendőrség egy vicces posztban mesélte el a napokban történt esetet.

,,Egyre-másra potyognak ki a helyi bújócskaverseny önjelölt résztvevői – a ruhakupac és a szalmabála után most itt a pink falú kamrazug”

Mint írták a napokban több körözött, ismeretlen helyen lévő személyt is begyűjtöttek, volt aki ruhakupacban próbált megbújni, volt aki a szalmabálában. Egy férfira a padláson találtak rá, amint kisgatyában egy geregda mellett kucorgott. Most azonban egy fiatal srácot fogtak, aki nem túl sokat gyakorolta a bújócskát kiskorában. A Ráczkevei rendőrök körözött személyért mentek ki egy házhoz, ahol a három férfiból kettőt meg is találtak, de a harmadik minden bújócskás tapasztalatát összegyűjtve próbálta magát bepréselni a spájz polcrendszere mögötti kis ficakba valymi kevés sikerrel.

Most akkor megvagyok?

,,Most komolyan… Ráadásul addig fészkelődött a serpenyőkkel és festékes vödörrel díszített, szűk szegletben, míg tarkója mellett kikandikáló lábával is egyértelművé tette titkolni szándékozott jelenlétét. Azért biztos, ami biztos, ki is nézett rejtekéből, hogy tényleg észrevették-e. Hát, igen, tényleg.”

– írják a rendőrök.

Cigányok támadtak egy vállalkozóra Csörögön

(Szent Korona Rádió)