Drograzziát tartott a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Nemzeti Védelmi Szolgálat együttműködésében öt embert vettek őrizetbe a IX. kerületben kábítószer-kereskedelem gyanújával. Az akció során 3542 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, beleértve marihuánát, fehér port, tablettákat és magokat. A gyanúsítottak között szerepel a 26 éves B. András, valamint további négy személy, akiknél drogfogyasztást igazoló nyomokat találtak. A lefoglalt anyagok feketepiaci értékét előzetes becslések szerint tízmillió forintra teszik.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A Budapesti Rendőr-főkapitányság jelentése szerint a IX. kerületi rendőrök és a Nemzeti Védelmi Szolgálat közös műveletében összesen öt embert vettek őrizetbe kábítószer-kereskedelem gyanújával. Az eljárás a 26 éves B. András budapesti lakos ellen indult, akit február 13-án fogtak el. A vád szerint András marihuánát árult, és eddig két vásárlóját is azonosították, akiknél mintegy fél kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak.

A rendőrség a következő napokban további négy gyanúsítottat fogott el: a 30 éves P. Dánielt, a 48 éves H. Róbertet, a 32 éves P. Jánost és a 24 éves Sz. Patrikot. Mindannyiuk lakásán kábítószergyanús anyagokat és a drogfogyasztást igazoló nyomokat találtak.

Összesen 3542 gramm kábítószergyanús anyagot, köztük fehér port, marihuánát, tablettákat, magokat, valamint a kábítószer porciózásához, tárolásához és fogyasztásához használt eszközöket foglaltak le a rendőrök. Különösen P. János lakásán találtak figyelemre méltó bizonyítékokat: egy szagsemlegesítésre alkalmas szellőztetőrendszerrel ellátott fülkét, ahol marihuánabokrokat neveltek.

A lefoglalt anyagok feketepiaci értékét előzetesen tízmillió forintra becsülik. A hatóságok által bevonott szakértők jelenleg is folytatják a lefoglalt anyagok vizsgálatát.

Ecuadorban a drogmaffia háborút indított az állam ellen

(Szent Korona Rádió)