A sötétzöld őrület elérte a magyar “nemzeti oldalt” is?

Ezeddig úgy gondoltuk, hogy egy jobboldalinak alapvetés a modernitásnak, de legalább annak legszembeötlőbb vadhajtásainak elutasítása. Most azonban a Szurkolók az Állatokért videója derült égből villámcsapásként ért minket.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A minap bukkantunk rá a Szurkolók az Állatokért állatvédő szervezet egyik videójára. Aki nem tudná, a szurkolók tevékenységüket azzal nyitották, hogy a legbrutálisabb, legaljább cigánytelepekre rászállva küzdöttek a társadalomból kiilleszkedettek állattartási szokásai ellen. Tevékenységük azonban olybá tűnik, hogy mostanra megfertőződött a sötétzöldek ideológiájával. Ilyen könnyű kútba esni a megfelelő ideológiai előképzettség nélkül?

Először is az ominózus videó, melyben Kapin Richárd, a Szurkolók az Állatokért vezetője arról beszél, hogy milyen jó az osztrák McDonald’s-ban a műhús burger, mert így nem kell egy állatnak sem meghalnia.

Már az is felvet kérdéseket, hogy egy magát nemzetinek valló mi a francért eszik egyáltalán egy ilyen trash food “étterem”láncnál. Vagy ha ott eszik véletlenül, akkor azt miért nem a “négy fal között csinálja”, miért kell ennek reklámalapul szolgálnia?

De a videóban foglaltak alapján az értelmes állatvédelem úgy tűnik, náluk is átcsapott a sötétzöld agenda terjesztésébe. Klaus Schwab kottájából önként játszva álltak neki a modernitás egyik legnagyobb “találmánya” reklámozásának, csupán emocionális alapállásból, hiszen Kapin is kifejti, hogy nagyon is szereti a húst, és ezért örül annak, hogy Ausztriában vegán burgert ehet, mert így nem kellett miatta még egy állatnak meghalnia, saját húsfogyasztását pedig csökkentette. Ilyen esetben egyébként egyszerű a megoldás, nem eszek aznap húst, nem megyek el a “Mekibe”. A tudatos döntésekhez nem kell a multinacionális cégek érdekeit kiszolgálnunk. Ha meg a hús ízét akarod érezni, és szereted a húst, akkor nem a műdolgokra vágysz…

Egyébként meg egy magát komolyan vevő nemzeti oldaliban fel sem szabadna, hogy merüljön a kérdés, hogy egyen a “Mekiben”, nem, hogy még a modernitás Magyarországon való fokozására kérje őket, hiszen minden egyes forinttal, melyet ott költ el az ember, a gázai népirtást támogatja. Az ott halomra gyilkolt gyermekek, férfiak és nők élete nem is számít? Csak a bociké, és az, hogy műhúst ehessünk?

Sajnos nem ez volt az első ilyen jellegű fellépésük a Szurkolóknak, a tavalyi évben is közzétettek már egy videót, melyben az EU felé benyújtott egyik evolucionista, az állatokat az emberekkel egy szintre helyező nézőpontú petíció aláírásáért kampányoltak.

Ebben megszólaltat már akkor Acsai Anna biológus, aki szerint a növényi fehérjékből összegányolt, valamint a laboratóriumokban kitenyésztett műhús ugyanúgy megfelel az embereknek, mint az élő állatokból származó.

Bóday Pál, az állatvédők oszlopos tagja, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi elnöke is a veganizmus kottájából játszva szajkózta vissza a szélsőbaloldali propagandát. Kifejtette, hogy támogatja azt a kezdeményezést, mely az állattenyésztőket ellehetetlenítené, és kiemelte, hogy a húsevés ökológiai szempontból fenntarthatatlan. De a legfontosabb szerinte az, ha nem lesznek vágóhidak, akkor véget vetünk annak, hogy állatok százmillióit gyilkolják le az étkeztetésünkért, mikor erre a 21. században már egyáltalán nem lenne szükség.

Kapin Richárd ment azonban akkor is bele a legjobban az ömlengő emocionalizmusba. Kifejtette, hogy korábban a kacsahús volt a kedvence, de mivel megmentett két kacsát, most már rá sem tud nézni… Már ekkor felvetette, hogy vegán életmódra kéne váltania.

Nem, nem mondjuk mi sem, hogy a modern állattartás körül minden rendben van, de a modernizmus által megteremtett áldatlan körülményekre nem a sötétzöld, szélsőbaloldali elméletek adnak választ, hanem a hagyományos értékek mentén szerveződő, megfontolt jobboldali környezetvédelem. Vegyél háztájit, tarts otthon állatot (vágd le magad, és add meg a tisztességet neki). Nem kell minden egyes étkezésre húst enni, szakítani kell a kádárista “amit megeszel, az a tied” mentalitással, de ha valóban nemzeti oldalinak tételezzük magunkat, nem engedhetjük, hogy a modernizmus tévútjára lépjünk, és Petri-csészében kitenyésztett “húsokat” együnk.

A környezetvédelem, állatvédelem nem lehet a baloldal és a modernek sajátja, hiszen a teremtett világ védelme igen is fontos kell, hogy legyen számunkra. Aki valódi, örökérvényű igazságokra épülő, emocionalitás-mentes zöld politikára és hozzáállásra vágyik, annak ajánljuk, hogy a Zöld Ellenállás alapvetéseit tegye magáévá.

Egy szó mint száz, szerintünk vannak fontosabb problémák is az életben, mint a műhús hiánya. Az csak a moderneknek probléma. Lázadj a modern világ ellen, légy normális!

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Évtizedek óta átvernek minket az újrahasznosítással?

Sötétzöld politika vs. jobboldali környezetvédelem

(Szent Korona Rádió)