Féltékeny volt, ezért betört a diszkontba

Isaszeg egy csendes kisutcájában egy diszkontot feltörő férfi közel 800 ezer forintot lopott, ám gyors nyomozásnak köszönhetően a rendőrök rövid időn belül elfogták és előállították.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Pest vármegyei rendőrök bejelentést kaptak arról, hogy Isaszeg egyik csendes kisutcájában egy diszkont üzletbe betörtek vasárnap éjjel. Az ismeretlen elkövető felfeszítette az ajtót, majd mintegy 800 ezer forint értékben vett magához készpénzt. A rendőrség reggel értesült az esetről, amikor az egyik alkalmazott a riasztó látványával találta magát, és azonnal értesítette a hatóságot.

A gödöllői nyomozók gyorsan léptek, és hamar kiderítették, hogy az üzlet egyik eladójának élettársa követhette el a bűncselekményt. Az elkövetőt rövid időn belül előállították, és az átkutatás során az övtáskájában megtalálták a lopott pénz nagy részét. Ezen felül két nylon tasakot is találtak nála, melyekben kábítószer gyanús anyag volt – ezeket jelenleg szakértő vizsgálja.

Az elkövető a rendőrségi kihallgatáson meglepő magyarázatot adott tettére. Állítása szerint nem a pénz miatt tört be az üzletbe, hanem féltékenységét nem tudta más módon kifejezni, ezért úgy döntött, hogy bosszúságot okoz másnak. A rendőrök további vizsgálatokat folytatnak az ügyben, hogy teljes körűen tisztázzák az eseményeket és az elkövető motivációját.

Az üzlet tulajdonosa nagy megkönnyebbülésére a rendőrség visszaszolgáltatta a lopott pénzt, és megköszönte a hatóságok gyors és hatékony intézkedését az ügyben.

Betörés közben töltötte fel rendőrségi nyomkövetőjét Jenifer

(Szent Korona Rádió)