Betörés közben töltötte fel rendőrségi nyomkövetőjét Jenifer

Ilyet még a sokat látott józsefvárosi nyomozók sem pipáltak: a fiatal Jenifer betörés közben töltötte fel a bűnügyi felügyelet miatt viselt elektronikus nyomkövetőjét. A cigány elkövetők azonban nemcsak áramot loptak.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy társasház tárolóhelyiségébe törtek be Budapest VIII. kerületében 2023. augusztus 27-én 0 óra után. Szerszámgépeket loptak el, összesen mintegy 160 ezer forint értékben. A józsefvárosi nyomozók a bűncselekmény bejelentése után visszanézték a biztonsági kamerák felvételeit. Nem hittek a szemüknek, amikor meglátták, hogy miután társa berúgja a bejárati ajtót, egy fiatal nő őrködés közben a lakóház villanyóra-szekrényéből kezdi tölteni a lábán viselt elektronikus nyomkövető eszközt. Az ellopott gépeket végül biciklire pakolják és együtt távoznak.

(Ha a videó nem indul, ide kattintva is megtekinthető.)

A VIII. Kerületi Rendőrkapitányság dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást. A kamerafelvételek alapján azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket augusztus 31-én fogtak el a betörés helyszínétől nem messze. A korábbi bűncselekmény miatt elektronikus nyomkövetőt viselő 23 éves B. Jenifert, valamint a 39 éves B. Imrét gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

DK-s cigány aktivista: „Ha kell, én egyedül szétvágom a Toroczkait!” (+VIDEÓ)

Cigány szülinap Szabolcsban – Négyen támadtak a csendháborítás miatt kiérkező rendőrökre

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)