Újabb kórházat tett működésképtelenné a cionista terrorállam

Izrael szépen sorban minden kórházat tűz alá vett. Nem lett kivétel a korábban biztonságos zónában fekvőnek mondott Nasszer kórház sem. Az intézmény a WHO szerint immár működésképtelenné vált. 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a cionista terror ellen fellépő HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Az Egészségügyi Világszervezet vezetője, Tedros Adhanom Ghebreyesus szerint a gázai Han Júniszban található Nasszer kórház már nem működik az izraeli hadsereg „egy hete tartó ostroma, majd a folyamatos rajtaütés” miatt. Az X-en közzétett bejegyzésében azt írta, hogy a kórházban mintegy 200 beteg van, akik közül legalább 20-at sürgősen be kell utalni, hogy máshol kapjanak ellátást. „A késedelmek árát a betegek életével fizetjük meg. Meg kell könnyíteni a betegek és a kórház megközelítését” – írta. A múlt héten heves harcok voltak a a Nasszer kórház környékén, majd az Izraeli Védelmi Erők közölték, hogy a csapatok csütörtökön behatoltak a kórházba, mivel információik szerint ott október 7-én elfogott túszokat tartottak fogva.

Az ENSZ bírálta a rajtaütést, míg az egészségügyi személyzet csütörtökön arról számolt be, hogy a kórházat közvetlenül érte támadás. A rajtaütés után lekapcsolták az áramot és leállították a generátorokat, ami az egészségügyi minisztérium szerint hat beteg halálához vezetett az oxigénhiány miatt.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Felül kell vizsgálni minden mítoszt: Izraelnek nincsenek bizonyítékai, szinte mindenről hazudtak

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)