Egészségesen született a meggyilkolt csecsemő

A modern liberalizmusban a gyermek nem áldás, hanem egy nyűg. Egyre gyakrabban látni olyan fiatalokat, akiket megfertőz a gyermekmentes övezetes szektásság, amikor a gyermekáldást a világ ledrosszabb dolgának állítják be. Mindenről a gyerekek tehetnek, akik undorítóak, nyáladzanak, meg mindenféle fura dolgot csinálnak, és hát ilyen nem is kell a liberális párnak, hiszen csak zavarná őket a hedonizmusban. Ez valóban olyan szektás jelleget ölt, mint a klímahívőség, vagy a veganizmus, ahol az élet ezeken a partikulás részeit abszolutizálják. Vallástalan ember nincs, mondja Hamvas Béla. Itt az eredménye ennek a liberális ellenvallásnak.

Támogasd adód 1%-ával a cigánybűnözés ellen küzdő HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Januárban Józsefvárosban szörnyű tragédia rázta meg a helyi közösséget, amikor egy csecsemő holttestére bukkantak egy társasház udvarán. A szomorú eseményt a szomszédok észlelték, akik azonnal értesítették a hatóságokat, miután egy erős, kellemetlen szagot éreztek az udvarban. A rendőrség gyors intézkedéseinek köszönhetően hamarosan kiderült, hogy a csecsemő halálát emberölés okozta.

Az elkövetés helyszíne Fotó: BRFK

Az eljárás során a gyanú egy 22 éves nőre terelődött, aki nagy valószínűséggel megölte saját újszülöttjét. A fiatal nő, tudva családja előtt eltitkolt terhességéről, december 26-án, titokban megszülte a kislányt. Azonban a szülés után nem fordult segítségért, és nem kapta meg a szükséges orvosi ellátást a gyermek és saját maga számára sem. Amikor a nő családtagjai aggodalommal hívták a mentőket a nőhöz, aki súlyos fájdalmakkal küzdött, az érkező orvosokat nem engedte be a lakásba. Bezárkózott a fürdőszobába, ahol a szülés zajlott le.

Az orvosszakértői vizsgálat most megállapította, hogy a csecsemő élve, életképesen jött világra, és megfelelő orvosi ellátással könnyen túlélhette volna az eseményt. Sajnos azonban az ellátatlanság és a hideg kihűlés, valamint a köldökcsonkon keresztüli súlyos vérzés következtében vesztette életét.

A rendőrség kihallgatta a gyanúsítottat, aki tagadta a vádakat, azonban az őrizetbe vételt követően vádat emeltek ellene emberölés bűncselekményének gyanúja miatt. A fiatal nő jelenleg a hatóságok őrizetében van, és a továbbiakban letartóztatását kezdeményezték.

Kihallgatásra viszik a nőt Fotó: BRFK

Az eset további részleteinek kiderítése érdekében folytatódik a rendőrségi nyomozás. A helyi közösség mély megdöbbenéssel és szomorúsággal fogadta a tragikus eseményt, és reménykedik abban, hogy az igazságszolgáltatás teljes körűen és igazságosan fog eljárni az ügyben.

Izrael csicskása: Szijjártó Hágában állt ki a népirtás mellett

Gyermekvédelem és pedofília kérdésében a baloldalnak hallgass a neve

(Szent Korona Rádió)