Felborult a rendőrök elől menekülő ámokfutó

Nem volt jogosítánya egy ámokfutónak, aki a rendőrök elől menekült Várpalota mellett. A férfi végül kisodródott és felborult. A rendőrök kábítószert is találtak a kocsiban.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Január 31-én, kora reggel a várpalotai rendőrök próbáltak ellenőrizni egy autót, amely Ősi felől Várpalota irányába haladt. A sofőr azonban figyelmen kívül hagyta a rendőri jelzést, és továbbhajtott. A rendőrök követték a járművet, mely Székesfehérvár felé vette az irányt, majd Csóron felborult.

A baleset következtében a sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, ezért előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra. Ott kábítószergyorstesztet alkalmaztak nála, ami pozitív eredményt mutatott. Ráadásul kiderült, hogy a 39 éves várpalotai férfit korábban már eltiltották a járművezetéstől.

A nyomozók a férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett, bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A férfit letartóztatták és előterjesztették letartóztatásának kezdeményezését.

A tárgyaláson is fenyegetőzött a rendőrgyilkos

Magyar GTA: Így borult fel a rendőrök elől menekülő

(Police.hu nyomán Szent Korona Rádió)