Ezekben az országokban illegális a homoszexualitás

Bár a szigorúan vett nyugati világ elesni látszik a devianciával folytatott harcban, azért globálisan még elég jó a helyzet.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a deviancia terjedésének gátat szabó HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

A világon jelenleg is 66 olyan ország van, ahol az azonos nemű emberek közötti szexuális kapcsolat illegálisnak minősül. Ezen országok felében a lakosság nagyobbik része muszlim vallású. Az ilyen normalitáspárti törvénnyel rendelkező országok közül 29-ben (azaz 44%) a többség keresztény vallású.

Az elmúlt években bírósági döntések (Barbados, St. Kitts és Nevis, Antigua és Barbuda 2022-ben, Trinidad 2018-ban, Belize 2016-ban) és törvényhozási intézkedések (Cook-szigetek 2023-ban, Szingapúr 2022-ben, Angola és Botswana 2019-ben, Seychelle-szigetek és Nauru 2016-ban, Mozambik, São Tomé és Príncipe, valamint Palau 2014-ben) révén csökkent az ellenálló keresztény többségű országok száma – írja a 76Crimes.

Hasonlóképpen a hindu többségű Mauritius (2023-ban), a buddhista többségű Bhután (2021-ben) és hindu többségű India (2018-ban) is felszámolta a homoszexualitást büntető törvényeit.

Muszlim ország azonban ezidáig nem vont vissza ilyen törvényt. A muszlim többségű országok között a Közel-Kelet mellett olyan országok is szerepelnek, mint Üzbegisztán, Türkmenisztán vagy Malajzia. Indonéziában Dél-Szumátra és Aceh tartományokban büntetik az azonos nemű emberek kapcsolatát.

A keresztény többségű, anti-LMBTQP törvényekkel rendelkező országok jobbára Afrikában találhatók és a  szebb időket meglátott európai gyarmatosítóknak köszönhetik az állampolgárokat védő törvényeket, melyeket szerencsére a legtöbb ország megváltoztatni sem hajlandó, a keresztény értékekre hivatkozva.

Emellett még érdemes megemlítenünk, hogy a jelenlegi legnagyobb kereszténynek mondható “birodalomban”, Oroszországban is hasonló pozitív irányba haladnak az események.

A 66 ország, ahol az azonos nemű emberek közötti szexuális kapcsolat illegális az alábbi térképen látszik. A sárgával jelölt országok szodómiatörvényeit jelenleg a helyi bíróságokon támadták meg. A rózsaszín Srí Lankán jelenleg a parlament előtt van egy törvényjavaslat, amely hatályon kívül helyezné a szodómiáról szóló törvényt. A narancsszínnel jelölt Indonéziában a homoszexualitást csak néhány tartományban büntetik. A vörös színű államok mindegyikében országos szodómiatörvények vannak érvényben.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az LMBTQP valódi arca: a transszá tett autista fiú (I. rész)

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)