Elejét vették az antifa támadásoknak a Betyársereg tagjai

A Betyársereg biztosította a fővárost, hogy ne fordulhasson elő újra az a fajta antifa terror amelyet a tavalyi évben tapasztalhattunk.

Támogasd adód 1%-ával az antifa terroristák ellen küzdő HVIM-t!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

“A tavaly történt antifa támadások után a Betyársereg zéró toleranciát hirdetett. Idei, Budapestet lefedő akciójuk péntektől vasárnap estig tartott.

A Betyárok a fővárost járták csoportokban és keresték azokat a baloldali férgeket, akiknek most is eszébe jutna magyar emberekre támadni.  Emellett a szervezők kérésére a Kitörés Túra védelmét is ellátták.”

-közölték weboldalukon a betyárok.

A Betyársereg nemcsak koszorúzott a Várban, hanem a fővárosra és a Túrára is ügyelt, péntektől vasárnap estig. Kisebb, gyorsan mozgó csoportjai folyamatosan szemmel tartották Budapest stratégiai pontjait. Gyalog, tömegközlekedéssel, motorokkal és autókkal járták a fővárost, hogy ha az antifa bárhol bármivel próbálkozna, hát emberére akadjon.

A tömegközlekedési eszközökön is megjelentek az elszánt harcosok.
Autóval is járták az utcákat, néha még társaság is akadt hozzá

A pályaudvarokat is rendszeresen ellenőrizték, hogy a vonatról leszálló senkiháziak egyből lássák: figyelik őket.

Motorokkal is cirkáltak a gyorsan mozgó egységek

A Vár környékén is folyamatos volt a készenlét. Őrizték a lerakott koszorúkat, emellett a Túrára egyesével-kettesével érkező sportolókra is figyeltek a hazafiak.

A tavalyi antifa támadások okán sok túrázó azután döntött az indulás mellett, amikor a szervezők nyilvánossá tették, hogy a Betyársereg fogja vigyázni az útvonalat.  Több, mint 3400 részvevő indult el idén a Kitörés Túrán. Ekkora tömeget persze nem merne megtámadni az antifa csürhe, de a leghátul menőkkel, lemaradókkal már más a helyzet.

A túrát szervező Hazajáró Egylettel a Sereg baráti viszonyt ápol, így az állandó városi jelenlét mellett a Betyárok vállalták magukra a túrahátvéd szerepét is. A túrázók mögött menve folyamatosan ügyeltek arra, hogy egyetlen lemaradónak se eshessen bántódása.

Mindemellett a túra útvonalát is több ponton biztosították a Betyársereg csoportjai. Az ellenőrzőpontok környékét is rendszeresen meglátogatták.

Természetesen magán a Kitörés Túrán is elindultak Betyárok, akik a tömegben gyalogolták végig az embert próbáló távolságot. A hátvédek az utolsó túrázóval, valamikor vasárnap déli 12 óra előtt értek be a célba. A túra szomori célállomásában is állandó volt a harcosok jelenléte, az érkező, majd egyénileg távozó túrázók védelmében.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ahol a Betyársereg megjelenik, ott hirtelen mindig rend lesz

Üzent a Betyársereg a pestszentlőrinci pedofilnak: Imádkozz, hogy ne mi kapjunk el!

(Betyársereg nyomán Szent Korona Rádió)