Üzent a Betyársereg a pestszentlőrinci pedofilnak: Imádkozz, hogy ne mi kapjunk el!

Nem mernek nyugodtan utazni a gyerekek és a nők az 50-es villamoson, nem érzik magukat biztonságban az iskolák és üzletek körül sem. Mindez egy pedofil zaklatónak köszönhető, aki részegen, agresszív viselkedésével tartja félelemben a 18. kerület védtelen lakóit. A Betyársereg azonban elindult, hogy megtalálja ezt a senkiházit, – közölte a Betyársereg a hivatalos honlapjukon.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az ügy olyannyira elharapózott, hogy a kerületi Polgárőrség a Rendőrség segítségét kérte, de eddig nem sikerült kézre keríteni az illetőt. Pedig az ügy nem tűr halasztást, hiszen a pedofil mocsok rendszeresen zaklat nőket és gyerekeket. A beszámolók szerint az iskolák körül bámulja és leszólítja a tanulókat, az 50-es villamosról sírva rohant el miatta egy kislány. Artikulálatlanul üvölt fiatal lányokkal és anyukákkal, nemcsak a villamoson, de a kerületi élelmiszerboltok környékén is többen látták balhézni. A Betyársereg szokása szerint rögtön elindult, amint segítséget kértek tőlük.

„Erre a viselkedésre nincs mentség, az ilyennek nincs helye a társadalomban! Reménykedjen, hogy a rendőrség előbb találja meg, mint mi!”- mondták az elszánt hazafiak, akik azóta az utcákat járják és az 50-es villamos vonalán utaznak, keresve a pedofil zaklatót. A Betyársereg tagjai a retardált elemekben félelmet keltő logóval ellátott ruhában és „civilben”, gyalog, villamoson és autókkal pásztázzák a környéket, segítve a Rendőrség és a Polgárőrség munkáját és javítva a kerület lakóinak biztonságérzetét.

„Az 50-es villamos vonala egyébként is fertőzött hely, jót tesz a jelenlétünk”- számoltak be egyik utazásuk után a Betyárok. „Bármelyik villamoson jelenünk meg, mindig akad egy-két kiilleszkedett retek, akinek hirtelen eszébe jut, hogy a következő megállónál le kell szállnia.” A társadalom normális része örül, hogy van egy olyan kemény társaság, a Betyársereg, aki nem riad meg semmilyen környéktől és fenyegetéstől, hogy kiálljon a gyerekekért, fellépjen ártatlan magyar honfitársaiért. Azok pedig, akik zaklatják a gyerekeket, jobban teszi, ha visszabújnak a csatornába és soha többet nem jönnek elő, saját érdekükben.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ismét a Betyársereg tagjai vigyázták a rendet a MÁV járatain (videó)

A Betyársereg tagjai vigyázták a rendet Budapesten a karácsony előtti forgatagban

(Betyársereg nyomán Szent Korona Rádió)