A lemondásokkal az ügy le van zárva – a CIA nem így gondolja, jön a Budapestmajdan?

Novák Katalin elismerte, hogy hibázott és lemondott a köztársasági elnöki tisztségről. Ezzel az ügy le van zárva – nyilatkozta a Sándor Palota. Ezzel egyet lehet érteni: a kegyelmi ügy le van zárva, bár azért egy hivatalos magyarázat nem ártana. Viszont a rogánok felelőssége a kialakult helyzetben – pont a magyarázat elmaradásáért-, továbbra is fennáll. A balliberálisok viszont nem megtisztítani akarják a közéletet, hanem elfoglalni azt a CIA által vezérelve, például Azariah is tüntetést jelentett be. Nem véletlenül: az USA nagykövetségen kapott eligazítást.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Érdekes módon mind a Partizán stábja, mind Azariah nemrég az USA nagykövetségen járt, és mily érdekes, de a nagy leleplező újságírók is mindig olyan jól értesültek és “kinyomoznak” mindent, és pont ezek a médiafelületek azok, akiket az USA nagykövetsége pénzel. Az ő céljuk egyértelmű: botrányt botrányra robbantani és dagasztani, illetve egy nemes ügy köntösébe bújva (gyermekek védelme) politikai tőkét kovácsolni, a közéletet elfoglalni. Az LMBTQP-deviánsoktól igencsak álságos a gyerekvédelmi jelszó…

Tisztességes ember célja pedig az lehet, hogy a közéletet megtisztítsa, mind a hazaárulóktól, mind a mesés vagyonokon pöffeszkedő rogánoktól és tiborczoktól.

Reagált a Sándor Palota:

A kegyelmi ügyekben a köztársasági elnök a felterjesztett kérelmek, iratok és adatok alapján, a rendelkezésre álló információkat mérlegelve dönt. Ilyenkor jellemzően érkeznek különböző támogató vélemények a köztársasági elnökhöz, melyeket megfontol – írják azokra a felvetésekre, miszerint Balog Zoltán exminiszter lobbizhatott K. Endre ügyében.

Novák Katalin elismerte, hogy hibázott és lemondott a köztársasági elnöki tisztségről. Ezzel az ügy le van zárva.

A lezárás kapcsán a véleményünk az, hogy a köztársasági elnök felelősségének kérdése valóban le van zárva. Le van zárva Varga Judit ügye is. Magyarázatot továbbra is kellene adni, de az nincs. Viszont: a konkrét ügy továbbgörgetése egy majdanizáció felé az a CIA mesterjátszmájához tartozik, még akkor is, ha a NER bűzlik…

(Szent Korona Rádió)

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Így tol bele milliókat az USA a baloldali médiába