Így tol bele milliókat az USA a baloldali médiába

A nyíltan homoszexuális amerikai nagykövet-helytartó pofátlanul beleavatkozik Magyarország belpolitikájába azzal, hogy baloldali médiumokat támogat pénzügyileg – derült ki a budapesti amerikai nagykövetség jóváhagyása nyomán hozott döntésekből, már tagadni sem tagadják. A Mérték Médiaelemző Műhely és az Ökotárs Alapítvány által működtetett pályázat első felhívására beérkezett pályázatokat értékelve kiderült, hogy az amerikai külügy által támogatott projektek kizárólag baloldali médiumokat segítenek.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával az önálló és erős Magyarországért küzdő HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az elnyert összegek alapján a Magyar Hang, az Átlátszó, a Debreciner, a Tilos Rádió, a Magyar Narancs és a 444.hu közel 10 millió forintos támogatásban részesült. Ez a döntés azonban meglepő módon kizárta a jobboldali médiumokat a támogatottak közül, ami arra utal, hogy az amerikai nagykövetség tudatosan választotta ki a támogatottakat, és preferálta a baloldali liberális formációkat.

Ezek az események tovább mélyítik a magyar kormány és az Egyesült Államok jelenlegi vezetése közötti feszültségeket, miközben David Pressman, az amerikai nagykövet nyilatkozatai rendszeresen tükrözik az amerikai külügy hivatalos álláspontját, ami gyakran kritikus szembenállást mutat Magyarország jelenlegi kormányával és politikai irányultságával szemben.

(Szent Korona Rádió)

A buzeráns USA helytartó ismét Magyarországot pocskondiázza és fenyegeti (Választ kapott)

 

David Pressman szerint antiszemita az Izraelt feltétel nélkül kiszolgáló magyar kormány